Hukuk dersi icin saglam kaynak
-
Arkadaşlar anayasa ve idareye nasıl çalışmamı önerirsiniz ? Güncel video yok sanırım piyasada. Geçen yıldan temelim var ancak bu değişikliklerle birlikte hepsini sildim gibi bir şey oldu hafızamdan. Anayasa/idare için ne önerirsiniz ?
-
Dostlar pegem hukuk soru bankası çıkarmış 900 sayfaya 40 lira fiyatı var niye o kadar düşük anlamadım. Daha önce kullanan var mı bu kitabı? İdare ederse bu fiyata kitabı direk alırım.
-
@beveridge-eğrisi öneririm pegem güzel kaynaktır
-
Pegem hukuk libertus 40 tl 6.baskı aralık 2018 917 sayfa güncel çözüümlü soru bankası alınabilir geçen sene kullanan var mı acaba? iktisat için economıcus iyiydi.
-
@baelish themis hocam her sınavda kuanabilecegin bir kaynak olur
-
arkadaşlar ankara furkan fotokopide themis medeni ve borçlar notu varmış 100er sayfalık ankarada olan arkadaşlar bize temin edebilir mi acaba şehir dışına gönderim yapmıyorlarmış
-
@aslan-reyiz @beveridge-eğrisi agalar, paşalar hukukta pegem vs size katkıda bulunmaz bakın 0 hukuk bilen biriydim konsensusla, yeni adıyla temizle, monopolle (yazar kadrosu iyi) 30 yaptırdı bana. Karışmak, şahsi değerlendirmemi dikte etmek istemem ama bu hukuk yahu. Ahmet Nohutçu'nun da dediği gibi; hukuktan iyi netler, özgün soru çözerek, konu çalışarak değil çıkmış soru çözerek yapılır.
Gidin bir fotokopiciye, özelden adres yazarım yardırın taleplerinizi -
@adamslani06 başkan ben konu çalışarak 35 yaptım geçen sene merak etme. Soru bankasına 90-100 lira vermek istesem bi dk düşünmem a kadronunkini alırım ama artık cepte para kalmadı. Geçen senelerde pegem kullanan varsa yorumlasın lütfen. Şunu bunu yap diye öneri almak istemiyoruz
-
@beveridge-eğrisi
Mesajdaki yersiz sertlik, gülücükle vs bertaraf edilmiyor "başkan", neyse artık. O halde şöyle bir başlık açılsın sayın 35 net yapmasına karşın, soru bankasına ihtiyaç duyan, ona rağmen de pegemi bir kırtasiyede inceleyip, değer atfetme zahmetinde bulunmamış arkadaşımıza, "beveridge eğrisi sorar siz cevaplarsınız", makul mü?
Sadece 'konuyla' 35 yapan güzide aday, malum başlık ismi ortada ya, bizler de kendi perspektifimizin bize sunduklarıyla fikir paylaşmaktayız yoksa bilmişlik sana yakın bize uzak kalsın. Ha unutmadan, emir vermek gibi bir meziyetin var ise şahsi istirhamım bu kabiliyetini yakın çevrende geliştirmen yönünde olacaktır. Selametle.