Branş Sıralamalarının Güncellenmesi
-
Re: Branş Sıralamalarının Güncellenmesi neden yapıldı bu güncelleme sebebini bilen var mı?
-
@hilal halihazırda okuyan kişilerde sıralamaya dahil edilmiş
-
Benim siralamamda 500 kişi girmiş araya İnş işin içinde bi iş yoktur
-
@aliveli tesekkürler hocam
-
Ortada enteresan bir güncelleme ile karşı karşıyayız. Yani madem böyle bir güncelleme olması gerekiyordu merkezi alım öncesine kadar neden beklenildi. Kişiler bütün umutlarını merkezi yerleştirme ile atanmaya saklarsak bu son dakika golünü neden atıyorsun. Yazık, vallahi akıllarda soru işareti kalmadan bir işlem yürütmek bu kadar zor olmamalı. Şimdi her sene insanlar daha sonra sıralamalar değişir mi diye düşünüp duracak.
-
@Antimülakat İİBF lilere ne kadar kadro öngörüyorsun... 400-450 lerdeydik 500 a sallamışlar .. hiç mi şansımız yok sence
-
@yenilmezserhat hocam o sayıdan fazla tercih yapılacak kadro açılır da büyük kısmı 4001 olur. İkinci alımda daha çok bölüm bazlı alım oluyor. Bu nedenle olmadık bir kadroya, olmadık bir il için başvuru yapmayasın.
-
@Antimülakat nasıl yani? şimdi ben ümitsizce de olsa 85 puanla başvuru yapsam sonra ki alımlar da başvuru yapamıyor muyum
-
@yenilmezserhat hiç bişey olmaz ama istemediğin bir karoya yerleşirseniz puan yanıyor
-
@yenilmezserhat yaparsın onda sıkıntı yok kardeşim.
-
@hgrotius kadro dışında özel bi isteğim yok hocam diğer alımlar Haziran da mı..kadrolara baktım Çanakkale Uni 11 kişi diğer yerler hep 1 kişi 2.alıma bakıcaz artık:)
-
@Antimülakat abi bu nedir ya..6 milyon girdi şu sınava..70bin insan atıldı..şu sayılara bak..
-
Arkadaşlar merhaba bildiğiniz gibi ösym 2017 kpss branş sıralamalarını yeni yayınladı. 3 lisans diplomam var. muhasebe ve finans yönetimi, işletme, uluslararası ilişkiler. kpss 24,25, 44 ve 45 de muhasebede branş birincisi gözüküyorum. işletmede ve tüm iibf de ortalama 1400 le 2500 arası uluslararası ilişkilerdede ortalama 250 ile 700 arası genel sıralamada 3400 lerde. bilmediğimden soruyorum sadece muhasebe finans yönetimi mezunu olarak ayrı kadro açılıyormu yoksa genelde iibf ve sbf gibimi oluyor ve bu sıralamalarla a kadrolarda tahminen nerelere girebilirim bilen bir arkadaş fikir verirse memnun olurum.
-
Ais te branş sıralaması nerde ben bulamıyorum?
-
@zweig başvurularıma tıklayp 2017 kpss lisan sınavını seçince en sagında branş sıralamaları çıkıyor oradan bölüm secerek bakabilirsiniz.
-
@hll buldum hocam teşekkürler
-
KPSSP3 sıralamalarında değişim nasıl? Kontrol eden oldu mu kaç kişi eksilmiş dostlar?
-
@Antimülakat hocam 2016 sıralamaları değil de 2017 sıralamaları güncellenmiş sanırım.
-
@Estevez anladım tamamdır.