29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@zuzu-s neden olmasin, iyi calisin olur insallah.
-
@makamsevdalisi girebiliyor, pareto nun önceki sayfalardaki yazılarına bakin hocam
-
@rettiger kardeşim 7 soru çıkıyor yaklaşık 600 sayfa. Sınava kadar zor yetişir. önemli olan bol soru çözmek, siz normal bir not alın. Üstüne bol soru çözün..
-
Tensip ne zaman cikiyor geç kalmadi mi
-
@ehss ben kullanıyorum alestayı ince olması da iyi themis idare de var bende tekrar için o yetişmez ancak alesta rahatça tekrar edilcek bir kitap ünite arkasında soruları da mevzut ben beğendim iyuk kitabını da kullanıyorum
-
@legolas tensip i sordum anayasa idare iyuk icra güncellendi diğerlerinin yenisi gelmicek dediler isterseniz siz de sorabilirsiniz
-
@freeboy kitabın ince olması iyi midir bu tartışılır.
-
Arkadaşlar Türkçede sadece paragraf soruları çözsek alıştırma için yeterli olurmu dil bilgiside çıkarmı?
-
Arkadaşlar hakimim idari soru bankası sayfa 75’te 66.soru açıklamasında cb kararnameleri normlar hiyerarşisinde kanunların altında kalıyor demiş. Aynı sayfa soru 67’de ise; cb kararnameleriyle kanunlar eş değerdir demiş. Bu cevaplar için ne düşünüyorsunuz? Bende mi bir yanlışlık var?
-
@ynsmr biri olağan dönem biri olağan üstü dönemdir
-
@ynsmr hocam olağan dönem CBK'lar kanun altındadır. Olağanüstü dönem CBK'lar ise kanunla eşdeğer..
-
@ynsmr dogrusu soyle olcak olagan dönem cb kararnameri ile kanunlar arasinda bir uyusmazlik olursa kanun hukumleri uygulanir. Olaganüstu donemlerdeki cb kararnameleri ise kanunlarla eşdeğerdir.
-
Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum sağ olun hocalarım.
-
@james-buchanan sıfırdan başlayacaklar için haklısın..
-
@iibf olur hocam. Herkese tavsiye ederim genel kültüre çalışacak vaktimiz yok. Savaş yayınları kaldıraç soru bankası var. Herkes ondan alıyor. Oturup genel kültür çalışmayın. Tamamı çözümlü soru Bankası çok güzel
-
@mehmetemir öyle yapayım. teşekkür ederim.
-
-
Genel Yetenek de en çok çıkan konular :
Türkçe>>Cümlede anlam-Paragraf(Ales tarzı) -Yazım Kuralları-Noktalama iş.
Matematik>>Sayılar-Üslü köklü-Çarpanlara ayırma-Problemleri-1 geo
-
DUYURU: Saat 20:00 da yeni hastag ile MHUY etkinliğine başlayacağız. Sesimiz daha gür çıkacak. Sİzlerden ricam saygı sınırlarını aşmayalım.
-
@freeboy sanırım tam benim istediğim tarzda bir kitap. Teşekkürler