29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
adliyeye gittim bolunun ilçesinde yaşadığım için biz bakanlıkla doğrudan yazışamıyoruz boluya gitmeniz lazım dediler,pek bir bilgileri de yoktu 2016 yılında aynı yerde yaptırmıştım aslında ama yazı geldi 2017den beri yazışamıyoruz bize verseniz boluya göndereceğiz oradan ankaraya gidecek falan dediler aynı durum başına gelen var mı anadolunun her ilçesinde böyle mi durum yoksa buradakilerin bilgisizliği mi yazışmalık bir durum yok ki ortada
-
Arkadaşlar istanbul anadolu adliyesine gittim bugün. Gerekli belgeler diploma ve transkirip. E devlet çıktısını noter ya da okuldan onaylı olmadıkça kabul etmiyorlar. daha sonra ptt ile yollayıp makbuzu geri götürüp veriyorsunuz olay bitiyor.
-
@zephead ben de ilcedeyim. benim isimi yaptilar. ili arayip bilgi de aldilar. adli hakimlik icin basvuran baskalari da vardi hatta. hakim adayligi sube mudurlugunu arayin, oradakileri konusturun gerekirse. yapmalari gerek.
-
Arkadaşlar elimde monopolün güncel idare hukuku ders kitabı var. İhtiyacı olan bir kardeşime kargoda benden hediye yollayacam İnşAllah..
Ama ne olur ihtiyacı olan yazsın maalesef bir yazınca ihtiyacı olan olmayan mesaj atıyor bu da gerçek ihtiyaç sahiplerini maalesef engelliyor..
Selametle...
-
*hakimlik setinin idare hukuku kitabı...
-
İhtiyacı olan çıktı arkadaşlar ona verecem inşAllah...
-
@yigido89, içinde söyledi: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
arkadaşlar Hakimlik Kampı Adli-İdari Hakimlik Son Tekrar Soru Bankası nı kullanan oldu mu dersler konu konu ayrılmış mı faydalı mı ?
Bu kitap hakkında yorumu olan var mii?
-
@legolas Konularına göre tasnif edilmiş, kolay orta ve zor sorular olarak ayrılmış bi kitap. Güncel olmadığı için almaktan vazgeçmiştim ama 31 ekimde güncellenmiş, konu tekrarı akabinde çözülebilir almayı düşünüyorum ben.
-
Arkadaşlar Kamu Alacaklarının Tecil Süresi 36 aydan 60 aya mı çıktı doğrusunu bilen var mı ?
-
Bu arada adli hakimliğe hazırlanıyorum ve birçok soru bankasını konu anlatımı aldım bitirdim, takip ediyordum forumu ama yeni üye oldum bir şey danıştım yardımcı olan arkadaşlar oldu mutlu etti beni, kitap konusunda sormak istediğiniz bir şey varsa ben de yardımcı olmak isterim:) Herkese kolay gelsin
-
Başvuruyu dün Ankara dan yaptım 20 saniye sürdü e devletten mezuniyet belgesi kabul ediyorlar
-
Arkadaşlar başvuru konusunda neler yapıyoruz bilgilendirir misiniz okudum fakat anlayamadım ilk kez bu sınava gireceğim.
-
Arkadaşlar bir şey danışacaktım..transkriptin aslını verin diyorlar diplomayı bana verdiklerinde içinde bi transkript vardı orjinal o oluyor heralde ama tarihi 2017 ben gittim tekrardan öğrenci işlerinden çıkarttırdım onaylı örneğini yani demek istediğim orjinalinin tarih açısından bi önemi varmı onu verebilirmiyim.
-
@ïfeelgood tarih acısından sıkıntı yok dostum
-
@olursaolur teşekkürler..
-
@olursaolur peki okula gidip bunu onaylatmamız gerekmiyor mu direk fotokopi alınıyor mu
-
@meliha_ bazilari aliyor bazilari almiyor. Uygulamada birlik yok malesef
-
@meliha_ fakülteden daha once aldığınız transkript muhakkak onaylıdır zaten süresi onemli degil tekrar gidip bir onay daha olayı söz konusu değil.diplomanın da fotokopisi yeterli ben onaylı diploma fotokopisi de göturdüm onu almadı direkt fotokopi yeterli dedi
-
Arkadaslar tensip mi konsensus mu ? Veya hangisi kamu hukukunda daha iyi ozel hukuk da daha iyi
-
konya adliyesine giden var mı bilgi verseniz