29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@ceteris iktisattan mikro makro para banka bu kısımlara hakim olmanız yeterli
-
https://yadi.sk/d/YjngxgRfysDHOw
tüm değişiklikler -
Arkadaşlar bir sorum olacak. KİT'ler bütçe olarak hangi sınıflandırmaya giriyor?
Özel bütçeli değil de acaba hangi sınıf? -
@mehmetemir Kitler merkezi bütçe kapsamında değil hocam. Bütçeden pay almazlar. O yüzden kendi bütçeleri vardır.
-
@kilici çok teşekkür ederim hocam...
-
@mehmetemir özerk bütçe kardeşim 2014 kaymakamlık sınav sorusuydu
-
Medeni hukuk için zapata mı mehmet remzi mi yoksa monopol mu ne dersiniz arkadaşlar
-
@blacklist zapata iyidir hocam guzel işlemiş konuları
-
@olursaolur eyvallah hocam saolasın
-
@legolas kitap ağır. Çok öğretici bir kitap. Çalışma kitabı harbiden.çözümler çok uzun. Daha zaman var aslında geç değil çözülür. 1000 sayfa oturması için 2 -3 defa tekrar şart.
-
@öğrenci Çok orjinal sorular var. Çok öğretici ağır ama.. Bunaltabilir.
-
Arkadaşlar KÜLLİYAT KASIM 2018 çıkmış.
Almayı düşünüyorum açıkcası. 5000 küsür soru var içinde.
Fiyatı yine fena.. 200 tl.. -
Arkadaşlar borçlar için kanun +soru çözümü yeterli olurmu tan hocanın kitabı 500 sayfa çok Uzun ..ve medeni usul için kanun mu kitap mı ve son sorum themiz konu anlatım mı kanunname serisimi(temmuz 11.baski )
-
@bydaler ben kanunnameden de çalıştım themisten de çalıştım. benim tavsiyem themis. tan tahsin hocanın kitabı çok geliyor göze ama başlayınca 1 haftada bitiyor iyi çalışmalar dilerim.
-
@suigeneris alırsanız sorular hakkında bize de bilgi verir misiniz? ya da alan varsa burada bilgi verebilecek
-
@msayar12 teşekkür ederimm
-
Justice dışında özgün soru banksı öneriniz var mı? Külliyat, Hakimim var siz hangisini önerirsiniz?
-
Günaydın arkadaşlar tarih için hangi soru bankasını önerirsiniz?
-
@corleone hepside gayet güzel kitaplar ama fiyatları biraz farkediyor. Birde tebliğ diye kitaba da güzel diyorlar...
-
@ecem her türlü kaynak olur. Şahsen ben tarihin pusulasının çok kullanıldığını duydum...