29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
6183 e göre ihtiyati haciz tedbirlerinde
Taşınmaz muvazaa şıkkı olacaktı -
Tarihten full çıkaranlar hangi kaynaktan calistiniz. Tarih bilgim malesef sifir
-
@aslan-reyiz tesekkürler cevap için herkese geçmiş olsun. Umarım tahmin ettiğimizden daha yüksek bir puan alırız ve ilk 300 de yerimizi alabiliriz. Benim gy gk dan 22 netim var.tam emin olmak için soruyorum, mat sorularının cevaplarını hatırlıyor musunuz?
-
Beklentim 23 gygk 57 alan ama düşük de gelebilir emin olamadığım sorular var
-
@ecem rica ederim inş kazanırsınız.
-
@ironi hocam 2017 yaptım ben onu
-
Geçmiş olsun herkese.Öyle çok yüksek kapatacak falan diye birşey olacağını zannetmiyorum çoğu kişinin beklemediği yanlışları çıkacak. Sınavdan sonra kolay veya net cevaplanan sorular hatırda daha çok kaldığı için böyle söyleyenler oluyor
-
Sınav kolay değildi kesinlikle ortak alan zordu cidden
-
Ileti düzenlenmiştir
Yönetici notu: @furken burası babanın çiftliği değil kardeş. Bir daha burada küfür edersen soluğu savcılıkta alırsın. Terbiyeni takın.
-
Klasik soruyu sorarak şimdiden süreci başlatıyorum.
Sonraki İdari Hakimlik sınavı ne zaman olur? -
@corleone Kutluay kararlı tekrar olacak kötü geçenler üzülmesin demiş ama ne zaman olur bişey dememiş
-
@kemankeşş kanun var nizam var
-
Geçmiş olsun arkadaslar..Gk gy testinde zaman kaybetmeyenlerin yüzünü güldürecek bir sınava benziyordu.Ben ilk oturumda süre sıkıntısı yasadim maalesef.Genel olarak Alan sorulari olması gerektiği gibiydi bazı sorular kpss düzeyinde sorulmuş hatta yine de çok yuksek kapatacağını dusunmuyorum sınav stresi ile yapamıyor insan.Ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun ..
-
@aslan-reyiz sadece tarihte fullemişim anlaşılan.
-
Idari yargı : 1.uyuşmazlık vardı: bam-idare mahkemesi 2.Asliye hukuktan sonra dava açma süresi:30 gün
3.Harç yatırılmaması durumu vardı:dava açılmamış sayılır -
Türkçe sorulari bir tek bana mı zor geldi?
-
Sorular yarın mi yayınlanır pazartesi mi arkadaşlar ?
-
Sınav bana çok acayip geldi anca kafamı toplayabildim. Kolay değildi zor değildi bildim dediğimiz sorulardan bile emin olamayız acayip çeldiriciler vardı. İlk bölümde ben de zaman sıkıntısı yaşadım neden olduğunu anlayamadım bile. Toplarken biraz panik yaptım bu yüzden bi iki tane kaçırmış olabilirim. Muhtemelen olmadı bu sınav. Ama en azından bizim çalıştığımız kadar da kasmaya gerek yok diye düşünmeye başladım.
-
Her sınav sorular toplu olarak paylaşılırdı bu sene toparlayamadık
-
Herkese geçmiş olsun. Hak eden kazanır işallah.