29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Geçmiş olsun Bana göre kolay bir sınavdı 300 kişinin mülakata kalacağını düşünürsek 83 netten aşağısı sürpriz olur gibi. Herkesin hakkında hayırlısı.
-
Merhaba dostlar herkese ve de geçmiş olsun.
Bence dengeli bir sınavdı. Her alanda seçici soruların yanı sıra belirleyici sorular dengeli dağılmıştı. Bize özel en temel dersler beklediğimden kolaydı. Vergi Maliye Iktisat alanları kastım.
Çok güzel bir hazırlık süreci geçirdik burda hep birlikte. Buna katkı sağlayan başta @Mehmetemir dostumuz olmak üzere herkese teşekkür ederim forum adına. İnşallah çok sayıda başarılı dostumuz çıkacaktır forumumuzdan.Sorular için başlıklarımız var dostlar orada sorulari derleyebilriz.
https://forum.tercihiniyap.net/topic/5005/29-aralık-idari-hakimlik-sınavı-soru-ve-cevapları/
-
Referandum tarihi olan soru neydi sınava dair hatırladığım tek soru bu onu da ne yaptığımı hatırlamıyorum şu an.
-
ne yazıkki bence çok kolay bir sınavdı çok çalışanla ortalama çalışan arasında
ki farkı göstermeycek bir sınavdı( hatta o kadar beylik sourlar vardıki ilk oturumu 38 dk da ikinci oturumu 12.5 dk çözdüm.) sonuç : en az 25 -60 tahmini 27-28 ,
64-65
not: soru cevaplarına bakmaycağım tatile çıkıyorum. herkese geçmiş olsun
mülakatta görüşmek dileğiyle:) -
Sorular beklediğimden kolaydı. Güzel belirleyici sorularda vardı ancak benim için başka bahara kaldı umarım milletimizi en iyi şekilde temsil edebilecek insanlar kazanır. Herkese geçmiş olsun.
-
beklediğimden çok daha kolaydı. ben yıkıp çalışmayı bırakmıştım doğru düzgün. yanlış hatırlamıyorsam iş göçten bir soru birebir geldi
-
90 la kapatacak heralde herkes çok kolay diyor
-
Bi belli olsun cevaplar kolaylık zorluk anlaşılır.
-
Tarih direkt bilgi soruları değil miydi?
-
Matematik zor geldi... Bu arada yanlış doğru götürme ile ilgili bizim sınıfta muhabbet dönmedi... Okunurkende dikkat etmedim... Götürmüyor dimi?
-
@ignore bana kolay değildi.Mulakata kalacak arkadaşlara bol şans
-
Kokay gözüken sınavlar her zaman yanılgıya düşürür diye düşünüyorum. Dengeli bir sınavdı. Herkes hakkında hayırlısı
-
Sorular kolay gibi görünüyordu ama kelime oyunları vardı
-
Arkadaşlar bu sinava kaç kisi basvurdu acaba?
-
Sorular kolay değildi zor da değildi. Tam ortalama bir sınav bu. Ve kesin doğru yaptım denilebilen sorularda dahi hatalar çıkacak göreceksiniz
-
Mesela yardım edenin sorumluluğunda fiilin işlenmesinden sonra yardım etmek diyordu ama normalde fiilin işlenmesinden sonra yardımda bulunacağını vaad etmek olması gerekiyor bunun gibi kelime oyunları vardı
-
gecmis olsun arkadaslar. idari yargi testi gercekten kolaydi. ilk kisimda zorlandim. matematik ve tarihten fire verecegim. deli gibi borclar medeni cozduk ama epey kolay geldi bu kisimlar. ben ilk 300 u goremem ama forumdan gorecek arkadaslarim var eminim. :)hayirli olsun hepimize.
-
Herkese geçmiş olsun . Alan kısmı bana da normal geldi ama gky kısmında fazlasıyla zorlandım. Sanırım kazanamayacağm matematik ve tarihten dolayı.
-
Sınava girmedim ama 2016 idariye de şöyle böyle kolay denildi alım 200 kişiydi 25-53 te kapattı.Ptesi yada salı sorular açıklanır az çok belli olur.
-
@aslan-reyiz hocam ben de girmedim sinava. Kac kisi basvurdu merak ettim. Bilgisi olan var mi acaba?