29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Arkadaşlar hepinize yarınki sınavda şimdiden başarılar diliyorum ben de..
Rekabetin bu kadar yoğun olduğu bi sınavda herkesin elinden geldiğince birbirine yardımcı olmaya çalıştığını görmek beni sevindirdi, umarım sınavdan sonra da mülakat sonuçlanana kadar gerginlikten uzak bi başlık olarak burada birbirimize yardımcı olmaya devam ederiz. Hepimize Allah zihin açıklığı versin yarın Ankara biraz soğuk olacak kalın giyinmekte fayda var Allah hepimizin yardımcısı olsun iyi geceler -
@ezo saolun:)
-
Sınavda herkese başarılar dilerim. Umarım herkes emeklerinin karşılığını alır. Bu süreçte yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
-
vurduğunuz gol olsun, başarılar herkese.
-
arkadaşlar kirami refia alemdaroğlu anadolu lisesi-aşağıöveçler çetin emeç bulvarı nasıl gidebilirim
-
@toranj nereden gideceksin
-
@çıkmadıkcandan aşti
-
İstiklal Marşı'nın ilk yayınlandığı gazetenin adı Açıksöz içime doğdu
-
Süre yetişmeme olayı oluyor mu?
-
@sim bence olmaz olay soruları haricinde tarih vergi , anayasa ,süre hmk soruları biliyorsan 20 sn de çözülecek sorular , bence arttırırsın bile hesaplama da yok gibi birde
-
Herkese candan başarı dileklerimle arkadaşlar...
Geçen yıl bu sınav için çok çalışmıştım fakat ilan gelmemişti. Bu yıl ptt,kvkk vb. mülakat derken pek fırsatım olmadı.Dolayısıyla beklentim yok. İnşallah en çok emek veren insanlar mesleğe atanmaya hak kazanır..
-
@toranj hocam yanlış hatırlamıyosam orda sınava girmiştim. Aştiden kızılaya geçip güvenparktan dolmuşa binebilirsin okulun ismini söylersen dolmuşçular yardımcı olur baya bilindik bi okul. 2. yol aştiden çıkıp aşti tarafından geçen dolmuşlara binip Ata Hyundai plaza var orayı geçtikten sonra inip Çetin Emeç Bulvarından düm düz yürüyeceksin indiğin yerin karşı istikametine doğru yaklaşık 15dk falan. Bana sorarsan Ankarayı bilmiyorsanız eğer aştiden kızılaya geçip güvenparktan dolmuşa binerseniz kaybolma/ yürürken üşüme ihtimaliniz düşer hava soğuk olacak. Aşti kızılay 10dk 5-10 dk dolmuşun kalkması 15 dk da okula varmanız maksimum 30-40 sürer..
-
Başarılar arkadaşlar emeklerinizin karşılığını almanız dileğiyle..
-
Arkadaşlar Terminalden Çankaya Aşağı öveçlere nasıl gidebilirim?
-
@yasemen ankaray ile Kızılay'a gelip oradan dolmuşlara ya da taksiye binebilirsiniz. Dolmuşlar hakkinda net bilgim yok ama.
-
Herkese başarılar dilerim arkadaşlar.
-
Herkese başarılar dilerim. Gazi iibf yoğun akıcı:)
-
Başarılar herkese. Emek veren vatana millete hayırlı olacak herkes kazanır inşallah
-
başta eşim olmak üzere sınava girecek herkese başarılar dilerimm... Hepinizin evlerinde olduğu gibi bizim evimizde de bu sınav sürecinde yorucu bi süreç oldu.... Bol çalışmalı ve fedakarlık isteyen bi süreçti.... Kızımız bile son 2 aydır anne ve babasını nerdeyse hiç yana yana göremedi.... Geceleri kısacık sürelerde ailemiz bir araya geldiğinde uyumamak için direnip yaşasın 3 kişi olduk die sevinip, o kısa süreyle yetindi... Eminim hepinizin böyle anıları, zorlukları olmuştur.... Allah inşallah hepinizin emeklerinin karşılığını verir... Büyük gün geldi artık,, Allah yardımcınız olsun...
-
Başarılar arkadaşlar salladığımız tutsun:)