29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Bir şeyler öğrenmemize vesile olan tüm arkadaşlardan Allah razı olsun...Herkese başarılar diliyorum...
-
@sbf1983 ben de sürekli bir hafta daha modundayım
Herkese başarılar arkadaşlar burada çok güzel paylaşımlarda bulunuldu. Hepiniz hakkınızı helal edin. İnşallah hepimiz mülakata çağrılacak kadar başarılı oluruz. Bunu canı gönülden istiyorum.
-
Arkadaşlar , bir şey soracağım biraz garip ama fermuarlı kaban mont vs ile sınava alırlar mı
-
Arkadaslar Politika kurulların ktk si var mı? Ve kesin hesabı kim hazırlar ?
-
-
@ir06 alırlar mutlaka
-
@bydaler yok hocam cb idari teşkilatı içinde. Kesin hesap maliye ve hazine bakanlığı tarafından hazırlanır.
-
Güzel bir akşam yemeği yiyip güzel bir uyku çekelim. Sabah mideyi yormayacak sade ama doyurucu kahvaltı yapıp sınav yerine doğru yol alalım. Bundan sonrası Yaradana sığınıp tevekkül etmek
-
Kaymakama sadece.mulki idare amir hizmetler sınıfında ki mı vekalet edebiliyor du arkadaşlar?elimdeki kasım.baskisi kitapta edebiliyor diyor?
-
Ayrancı aysel yücetürk anadolu lisesinde gireceğim sınava okulun civarlarında güvenilir emanetçi var mı yarın akşam uçakla dönüş yapacağım. Telefon cüzdan evin anahtarı hepsi çantada olacak mağduriyet yaşamak istemiyorum.
-
Merhabalar bu sürece 2ay önce girdim kısa sürede bir şeyler öğrenmeye çalıştım. Bu forumla karşılaştım, hiç bu kadar iyi niyetli paylaşmayı seven bir yer daha görmedim. Özellikle notlarını ve bilgisini bizlerle paylaşan @mehmetemir e ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum hakkınızı helal edin. Bu sene de olmazsa bile her katkınız için teşekkür ediyorum. Şimdiden başarılar
-
@bydaler bu kalktı hocam yeni..
Artık bu sınıf vekaleti zorunlu değil...
-
@rootofallevil hocam bende o yakında bir yerde sınava girecem inşAllah ama o çevrede emanetçi galiba yok. Yine siz erken gidin orda varsa olur umarım...
-
@rootofallevil o civarda bir şey yok hocam yani en son öyleydi ama ben bir sınavıma orda girdim bahçede biri emanet alıyordu çoğu kişi de bırakmıştı ama tabi yine olur mu veya güvenir misiniz bilemem
-
Gazi iibfde girip uçak otobüs vs yetişecek arkadaşlar varsa ben araç ile gideceğim. Eşyalarını benim aracıma bırakabilirler. Ama ben idari yargı saatine yakın orada olurum.
-
@confutatis Abi Allah razı olsun ya ne güzel bir düşünce...
-
@mehmetemir tmmdir hocam eyvallah..kasım baskısı kitapları bile böyle yazıyorsa biz ne yapabilirz ki
-
Basarilar diliyorum hepinize Allah yardimciniz olsun
-
Arkdslar gazi edebiyata nasıl gidilir? Beşevler metrosundan inip yürüyüş mesafesi mi?
-
@newworldorder beşevler metrosunun wc tarafındaki merdivenlerinden çıkın kafanızı sağa çevirin göreceksiniz