29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@mehmetemir Hocam helal olsun bin kere. Asil sizin bizde hakkiniz coktur. Burada cok stresli, zor zamanlarimizda birbirimize destek olduk. Yarin sinavdan herkes de mutlu cikarsa tadindan yenmez buralar. Ama oyle olmasa da canimiz sag olsun. Kanimizin son damlasina kadar savastik
-
Herkes vergi calisiyor son gun. Ben Sertkan Hoca'nin kitabindan ekran goruntusu almistim telefona. Gece otobuste herkes uyuyor, kucucuk ekrandan okumaya calisiyorum. Kor oldum:) Kabusum oldu Vergi.
-
@rootofallevil 2590 değil mi?
-
@rootofallevil hocam ben mevzuattan indirmiştim kanunu bendeki kanunda 2500 yazyo o zaman güncel değil orda ki kanun
-
Miktara takılmayın kanunda belirtilen miktarın altı veya üstü gibi ibare olur ona göre cevabı verirsiniz.
-
Ne yapsak bütün derslere tekrar edmeye çalışıyorum telas oldu
-
Herkes vergi calisiyor galiba herkes vergiden bekledigi 1 soru ve cevabini yazsa iyi olur belkisoru falan tuttururz bilmedigimiz veya guncel birsey varsa ogrenebiliriz benim bekledigim soru Beyana dayali olmayan tarhlar,
Cevabi DEM Degerli kagitlar emlak ve mtv -
Götürü kazanç ve ortalama kar hadleri kaç yıl için uygulanır
3 -
AD AS analzi kesin var sınavda demedi demeyin
-
Evet değişmiş arkadaşlar senetle ispat 2960 istinaf 3560 temyiz 47.530 temyizde duruşma sınırı 71.300
-
@mehmetemir hocam çok teşekkürler elinizden geldiğince her sorumu cevaplamaya çalıştınız,ben sınava girecem ama çalışmayı bıraktım 1 ay önce pek umudum yok,sizin kazanmanızı kendim gibi istiyorum umarım herşey gönlünüzce olur başarılar dilerim.
-
Ben de herkese çok teşekkür ederim . Burası temel bilgi akışından ziyade insanlarla iletişim açısından çok önemli bir yer. Çünkü bu süreçte insan yalnızlaşıyor ve paylaşımda bulunabileceği insanlar arıyor. Bu açından bana çok yardımcı oldunuz. Sağolun varolun. Yarın sınavda her şeyin güzel geçmesi dileğiyle. Sınavı iyi geçecek arkadaşları şimdiden kutlarım , iyi geçmeyen arkadaşlarda pes etmesinler UNUTMAYIN ÇIKMADIKCANDAN neyse şaka şaka anladınız ama . Hayat paylaşınca güzel. Kalın sağlıcakla:)
-
@toranj
Senetle ispat 2960 tl
HMK için 3560 tlyi geçmeyen malvarlığı davalarında kararlar kesindir.Temyiz sınır 47530 tl
Duruşma sınırı 34.000 tl
5000 tlyi geçmeyen vergi tam yargı ve iptal davaları kesin.
Iyuk temyiz 117.000 tl
Yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar -
Çok ayrıntılarda boğuluyoruz bence , esas işimize yarayacak genel bilgileri kaçırmayalım . Konu başlıklarına ve alt başlıklarına bir kere de olsa bakalım mutlaka . 1-2 soru her dersten temel , basit yerlerden olacak .Oraları kaçırmayalım, naçizane fikrim .
Ben de kızımla geçirmem gereken zamandan feragat edip zaman zaman uykusuz kalarak , zaman zaman 3-4 kahve ile mide fesadı geçirerek burada oldum. Özellikle @Mehmetemir hocam , diğer müdavimler ve salt okuyucular hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Hiçbir emek boşa gitmeyecek, burada olmasa bile bir gün işe yarayacak. Fakat arzumuz odur ki gönlümüzdeki nasip olsun.
Yarın güzel haberlerle buluşmak dileğiyle
Bir de sıkı giyinin ! -
Arkadaşlar yarınki sınavda herkese başarılar herkesin emeğinin karşılığını aldığı bir sınav olur umarım. Yola çıkacak olanlara da Allah hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin.
-
Ya çok detaya giriyorum iyuk filan nasıl gelecek acaba
-
@kemankeşş benim de korkum iyuk dostum
-
@kulfet hocam vergilendirme isleminin sebep unsurunu sormaktan hic bikmamislar. her sene 1-2 sinavda sorulmus. sayistay, hakimlik, uzmanliklar...cok basit temel bir bilgi. diyecegim, cok dogru soyluyorsunuz. vergide cok detayda bogulduk. baktikca da karisiyor.
-
Saf kalbi ile isteyen, içinde fesatlık olmadan, rakip görmeden soruları cevaplayan herkese başarılar dilerim... @Mehmetemir hocam, Övülmeyi sevmiyor o yüzden cok bi şey yazmak istemiyorum onun hakkında allah gönlümüze göre versin... Görüşmek üzere
-
Tum dostlara basarilar her zamanki gibi 1 hafta daha olsaydi dedigim bir calisma periyodum oldu. Artik yarin elimizden gelenin en iyisini yapmaya calisacagiz. Allah herkese hayirli olani nasip etsin insallah. Ben calismaya, son tekrarlara devam. Kolay gelsin dostlar