29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@maxmin
@Mehmetemir hocamin dedigi dogrudur. Dikkat edilmesi lazım -
@mehmetemir örneğin aylık muhtasar ve kdv beyannamelerinin verme süresi muhtasar 23 ünde kdv 24 ünde bitiyor
-
@maxmin hocam eminim bizzat kanundan bakabilirsiniz. Sayfalarca bu formda tartıştık biz bu konuyu bazı hocalar kitaba yanlış yazmışlar 5 gün mali tatil oldu diye..
5 gün farklı bişey..
Malı tatilde 7 gün uzar..@yakup-cemil Allah razı olsun hocam..
@hocam o istisnaları ben bilmiyorum doğrudur herşeyin bir istisnası var elbette..
-
@mehmetemir inanin 5 gun diye biliyodum Allah razi olsun cok sagolun yoksa ciksa falan bu tarz bisey yanls yapcaktm sagolun
-
Cezanın mülkiliği ilkesi nedir? Kanunda göremedim.
-
@mminervaa, içinde söyledi: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Arkadaşlar yarın sabah yola çıkacağım Allahın izniyle. Ben de, sizler de sağ salim gidip döneriz inşallah.
Burda çok seviyeli bir atmosfer oluşturduk, kimse kimseyi kırmadı üzmedi. Herkes bildiğini söyledi, bilmediğini sordu kimse birbirini rakip olarak görüp bildiğini esirgemedi. Bence bu çok kıymetli bir şey. Vicdanlı, makul, başkasının kötülüğünden beslenmeyip kendi yolunda yürüyen her insanın olması gerektiği gibi... Kendi adıma katkılarınız için çok teşekkür ederim, hakkınızı helal edin.
Çok çalıştık, yorulduk inşallah karşılığını burda hep birlikte alırız. Hiç birinizini tanımasamda hepinizin çok kıymetli insanlar olduğunu hissediyorum. İnşallah 22 ocakta burda mülakata kaldığımızı konuşuyor oluruz. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın, Allahım hepimizin zorunu kolaylaştırsın. Birbirimize dua edelim.**çok doğru ve güzel konuşmuşsun.... Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah... **
-
Abbas yolcudur, Kırşehrin buzlu bayırlarında anonim kardeşlerinden dua beklemektedir
-
Arkadaşlar bu arada hakimlik akademisinin Instagram sayfasında İlkuzem denemesiyle alakalı sayısal veriler ve dahi sınava dair birtakım öngörüler paylaşılmış. Okumanızı tavsiye ederim
-
@sim hocam mülkilik yani ülkesellik Türkiye'de işlenen suçlarda TCK uygulanır varya o..
Coğrafi olarak yetkili olma..
Şahsilik ise hani vatandaşımız yabancı ülkede işlediği suçtan dolayı cezalandırabiliyoruz ya o...
-
Soyut norm denetimi tablosu:
http:/ /www.kpssvatandaslik.com/ders-konu/anayasa-hukuku/yargi/2017-anayasa-degisikliklerine-gore-tablolarla-soyut-norm-denetimi/
Hayırlı geceler..
-
derslerin hepsini tek tek iyi bir şekilde çalıştım ama şu an gelin görün ki hiçç birşey bilmiyorum sanki en kolay soruda yanlış yapıyorum ve artık derside biraktımmm baş edemicem herkese başarılar diliyorum arkadaşlar Allah yardımcınız olsun..
-
An itibariyle yola çıktım. Bu süreçte başta @Mehmetemir @olursaolur @çıkmadıkcandan gibi adını sayamadığım tüm dostlarımdan Allah razı olsun. Bu grubun seviyesini ve âdabını hicbir grupta göremedim. Allah'a emanet olun
-
Arkadaslar maliyede butce teorilerinden devri butce veya telafi edici butceyi soracaklarini dusunuyorum bu ikisi karisiyor genelde konjonkturel diyorsa devridir arkadaslar. en azindan butcelere bir goz gezdirin 3 soru diye bakilmamissa eger.
-
@iibf hocam olsun olsun. Cuma gecesi dua edeceğiz bolca. Sınava oturunca hepsi birer birer aklımıza gelecek inşAllah...
@Yakup-cemil Hocam estağfurullah biz görevimizi yaptık eğer muvaffak oldu isek bu bize yeter de artar. Hayırlı yolculuklar...
Yolcusunuz dua edin tüm forumdaki kardeşlerimize, yolcunun duası makbuldür.. -
Sınava gelirken hazırlıklı gelin sıkı giyinin dostlar.
-
"Her yerde sıcaklık bilgisi verilirken Ankara için soğukluk bilgisi verilir, bunu bütün Ankaralılar bilir ve çok normal karşılanır."
NTV'de heyecanla hava durumu sunan amca
-
@paretowilfredo Adam haklı
Çare yün içlik -
Surekli edimli sozlesmelerde secimlik haklardan hangisi kullanilamiyordu justice cozup hatirlayanlar?
-
@alp9292 tamam simdi hatirladim hemen yaziyim surekli edimli sozlesmelerde alacakli sozlesmeyi fesih edebilir yani gelecege etkili olarak sonlandiriyor Ancaak sozlesmeden donup menfi zararini isteyemez mantiki olanda bu zaten
-
Arkadaslar 2 aydır bu başlıkta aktif olan ilgisini bilgisini desteğini saygısını esirgemeyen her dostuma ayri ayri teşekkür ederim @Mehmetemir hocam seni ayrıca etiketlemek istedim emeğin insallah ön sıralardan değerini bulur diyorum buraya kendini adadın resmen boyle guzel evlat yetiştiren annenin ellerinden öpüyorum.Burda hepimiz ortak bir hedef icin mucadele ettik,cabaladik insallah tüm kardeslerim emeğinin karşılığını bulur, layıkıyla bu mesleğin yolcusu olur diyorum.Yine burdayiz biz hayırlısıyla mülakat icin de aynı şekilde devam ederiz..