29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Arkadaşlar idari yargı için 1 tane sınav giriş belgesi olacak değil mi?
-
@bydaler evet bir tane
-
@olursaolur beni duygulandırdınız. Ne desem bilemedim..
Rabbim bu güzel duanızdan dolayı sizden razı olsun..
Umarım şu mübarek Cuma gecesi hürmetine dualarımız kabul olur... -
Her şey gönlünüzce olsun arkadaşlar. Bu olmazsa başka güzel şeylere ulaşırsınız muhakkak. Hepiniz iyi insanlarsınız.
-
-
vergi hukuku,tvs,vergi usul kanunu ayrı şeyler mi arkadaşlar bir sınavın içeriğinde vergi hukuku yazıyor vergi usul kanunu da kapsıyor mu bu şimdi
-
@sbnlbnt hocam adlı idari ikisine girenler için de tek belge hocam..
Üstünde yazıyor zaten her ikisine de gireceğiniz...
-
@zephead kapsıyor hocam da genel olarak vergi hukuku yazmışlar...
-
Arkadaşlar bende hepinize tek tek teşekkür ederim özellikle herkese elinden geldiği yardımı yapan ve zamanını bizim için harcayan @Mehmetemir hocam çok teşekkür ederim. Eğer bu sınavı kazanabilirsem en çok da sana müteşekkir olacağım. Bu forumda hem bu kadar seviyeli hemde bu kadar birbirine yardım eden bu kadar insanın aynı amaç uğruna birlikte çalışması ender görülecek ve takdir edilecek bir durum. Herkese tek tek teşekkür ederim sırf bu seviye için. Umarım herkes hak ettiği yere adaletli bir şekilde emekleriyle gelir. Herkese sınavda başarılar diliyorum. Emeklerimizin karşılığını almamız dileğiyle.
-
Arkadaşlar bende helallik istiyorum..
Herkese teşekkür ederim..
Ben bir tevafuk sonucu bu forumu bulmuştum ama iyiki bulmuşum ne kadar tevazulu bir ortam..İnanın varya ben inanıyorum güzel günlere çok ama çok az kaldı..
Şurada konuştuğumuz bir çok arkadaşımız hatta hepsi çok ama çok değerli hakim veya hakime olacaklar..
Ben çoğu zaman yazdıklarınızdan dolayı duygulandım. Rabbim razı olsun sizden..
Dayanın dedim dayandınız bakın geldi geldi..
Garibana ses mazluma nefes olmak için dayandınız bakın yarın da inşAllah mükafat alacaksınız...
Artık mutlu sona çok yakınsınız...
Güzel günler çok ama çok yakın..Bakın bugün mübarek gün Cuma..
Önce başkalarına sonra kendimize bolca dua edelim..Çünkü kazanırsak hep birlikte kazanalım ve mutlu olalım...
Zaman gelir geçer derler yine bir sınav dönemini de Allah'ın izniyle tamamladık..
Bir selamın bile hakkı vardır o yüzden hakkınızı helal edin...
Dualarımdasınız hep..
Yarın sınavdan sonra herkesin yüzü güldüğü ve mutlu olduğu bir ortamda görüşmek duası ile..
Allah zihin açıklığı versin..
Allah'a emanet olun...
-
@mehmetemir İşte yine de temkinli olmak uğruna
Çok teşekkür ederim
-
@mehmetemir helal olsun hocam basarilar size
-
@sbnlbnt onu bilemiyorum ben sadece idariye gircem
-
Allah hepimiz sınavda yar ve yardımcısı olsun arkadaşlarım sınavda. Herkes çok emek verdi elinden gelenin de en iyisini yaptı eminim. Bizlere yardımlarını esirgemeyen forumdaşlar eksik olmayın en çok da sizin sınavlarınız iyi geçsin inşallah herkesin sınavı istediği gibi geçer. Sonuçlar açıklandıktan sonra da burda mülakata nasıl hazırlancaz diye konuşuyor oluruz umarım Sınavda herkese başarılar
-
@çıkmadıkcandan hocam senetle ispat zorunluluğunda tutar 2500 tl değil mi?
-
Senetle ispatta asgari tutar 2960 TL 2018 yılına göre
-
bu rakamların güncel halini bilen bir arkadaş yazsa keşke
-
Vergi tebliğ usullerine yeni bir usul eklenmiştir hatırlayan var mı?
-
@bbbmmm elektronik posta ve kapıya yapıştırma usulü
-
@sim kapıya yapıştırmaydı evet teşekkür ederim