29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Benim gibi tc nizi adli listesine gireceklere yazıp da ufak çaplı bir kriz geçirmeyin
-
@olursaolur Sanırım benden bahsediyorsunuz, artık nasıl heyecanlandıysam.
-
Bu listeye nerden ulaşabiliyoruz.
-
@ilerlemeyedevam pgm. gov. tr
-
@sena_25 Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam.
-
@ilerlemeyedevam Ne demek, rica ederim.
-
@olursaolur ee onu biraz önce ben de yaşadım heyecandan önüme çıkan ilk duyuruya bastım o da adliymiş tabi. Ben de biraz tereddütlüydüm şükür problem yok.
-
@sena_25 ya ben goremedim pgm den duyurular kismina baktim onunla ilgili bir aciklama yok
-
@sınavsınavsınav Hocam pgm adalet gov tr yazın.
-
@nrpsmf Bende bu durumu şuan yaşadım.Hala elim titriyor yeminlen.Sınavı kazansam nasil bir durumda olacağımı hayal edemiyorum.Allah sonumuzu hayır etsin.Herkese başarılar ve kolaylıklar dilerim.Allaha emanet.
-
@sena_25 tamam hocam buldum. 7 aralik tarihli duyuru görünmüyordu bende şimdi bakınca gördüm.
-
yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
-
Arkadaşlar 2016 yilinda yapilan idari hakimlik sinav öncesinde savciliga herhangi bir belge vermedim ve sinavda da bir problem yaşamadım.Bu nasıl mümkün olabiliyor aciklayabilir misiniz.
-
@ilerlemeyedevam Kamu yönetimi mezunuyum.
-
@mr-aday anladım sağolun
-
@olursaolur bende yasadım
-
@mehmetemir merhaba neden size özelden mesa
j atamıyorum ria etsem siz bana özelden rastgele bir mesaj atsanız ben de ceap versem.Olmaz mı? -
@melissam00 yolladım hocam sağ üstte gelen kutusu var ona bakın
-
Hocam çok acil bilgi almam gerekiyor. Ben 1 8.Kasım arasında belgeçen teslim etmedim . Ama şimdi tc ile girdim . Giriş durumu Kabul yazıyor. Ben sinava girebilir miyim bir sorun olur mu sizce
-
@kubra-nur hukukçular için gerekmiyordu hocam. Bu arada açıklanan ilan adli.