29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Nerede bu deneme arkadaslar ben bulamadim
-
İlkuzemin adli yargı denemesini çözen arkadaşlar, sonuçlarınız nasıl? Ve genel olarak kendi çözdüğünüz denemelerde sonuçlarınız nasıl? Teşekkürler
-
@sim orta seviyeydi. monopol gibi zorlu değildi
-
@olursaolur ilkuzem.com a bakarsanız orda.
-
Kaç doğrunuz var arkadaşlar ilkuzem denemesinde. Aceleyle yaptım ben 25-55 80 doğrum var toplamda
-
Denemeye katılmak için kayıt süresi geçti mi?
-
@rootofallevil bilgi@ilkuzem.com bu adrese mesaj atın hemen dönüyorlar...
-
@yamandede, içinde söyledi: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
İlkuzemin adli yargı denemesini çözen arkadaşlar, sonuçlarınız nasıl? Ve genel olarak kendi çözdüğünüz denemelerde sonuçlarınız nasıl? Teşekkürler
@Mehmetemir hocam şu soruma cevap verir misiniz, özelden de yazabilirsiniz. Ben yeni üye oldum mesaj atmayı bulamadım. Monopol ve konsensus denemelerim arasında adeta uçurum var. Konsensusun zorluk düzeyi nedir? Adli hakimliğe hazırlandığınızı bilerek soruyorum şimdiden sağolun
-
Yakın eğitimde online deneme sınavı yapıyor. 26 aralıktaydı galiba
-
Deneme kaliteliydi sınav formatına yakın buldum , tabletten çözdüm ama sınavı bitir butonu bir türlü çalışmadı ...
-
Babalık davasında çocuk için süre şartı kaldırıldı mı
-
@Mehmetemir hocam şu soruma cevap verir misiniz, özelden de yazabilirsiniz. Ben yeni üye oldum mesaj atmayı bulamadım. Monopol ve konsensus denemelerim arasında adeta uçurum var. Konsensusun zorluk düzeyi nedir? Adli hakimliğe hazırlandığınızı bilerek soruyorum şimdiden sağolun
Hocam ben konsensus çözdüm 9 deneme. Sorular Monopole göre çok daha kaliteli. Genel zorluk seviyesi orta düzey. Çok zor değil asla. O yüzden konsensus daha iyi. Monopol bir kez çözdüm beni yıktı resmen baya zor bir deneme...
-
Soruları ben de beğendim genel olarak arkadaşlar da benimki psikolojik mi herkeste mi öyle bilmiyorum ama illa o kalem kağıt olacak önümde, o soruların altı çizilecek böyle ekran başından ne yaptığımı anlamıyorum, sıkılıyorum o yüzden online denemelerin benim adıma çok verimli olduğunu söyleyemem..
-
@kemankeşş çocuğun dava açması süresiz. Annenin dava açması kural olarak doğumdan itibaren 1 yıldır. 1 yıl hak düşürücü süre içinde açılır
-
Konuları hızlıca tekrar etmeye kalktığımda eksik olan yerlerimi görüyorum. Aynı tekrarı birkaç gün sonra yapınca yine aynı eksiklik hissi oluyor. Sanırım çalışmayı bitirme vakti geldi
-
Bu deneme akşam 7 demi yoksa şimdi yapabilir miyiz ?
-
@diriliss Saat 7’ye kadar istediğiniz bir zaman diliminde girip çözebiliyorsunuz
-
Dostlar çifte vergilemenin önlenmesi amacıyla yapılan anlaşmalar için bir kaynak sadece gelir üzerinden alınan vergiler için yazmış, başka bir kaynak gelir ve servet vergileri içindir yazmış. Net bir bilgisi olan var mı?
-
Denemeyi ben de beğendim, evde çözüp de yıkıldığımız denemeler gibi değildi Sınav formatında ve bazı sorular orta zorluktaydı. Mutlaka bakın derim arkadaşlar.
-
Merhaba. Bu hafta Türkiye genelinde özellikle Ankara ve istanbulda cok yoğun kar bekleniyor. Sınav ertelenir mi