29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@geçuyandım ben ard arda iki deneme çözünce ilkuzemin denemesinde dağıldım. Vergi soruları zor geldi bana. Diğer sorular makuldü
-
@helin Sanmıyorum dostum
-
@geneldüğümler ama bu kadar kar yağarsa millet ankara ya nasıl gidecek
-
@yakup-cemil benim de en zorlandığim alan vergi maliye sorulariydi. Bir de iyukta bir soru vardı kamulaştırma ile ilgili dava nerede açılır diye bence o sorunun cevap anahtarı hatalı. Yine Türkçede hatalı bir soru var
-
@helin Hocam 10 yıldır Ankara'da yaşıyorum, 3 yıldır da bir kamu kurumunda çalışıyorum. Üniversite zamanı bir kere vizeler ertelendi sadece bir onu hatırlıyorum. Öğrenciye kar tatili oluyor her yıl bir şekilde o ayrı ama çalışana kar tatili olduğunu hiç hatırlamıyorum ben, hamile ve engelli vatandaşlar haricinde tabi. O yüzden öyle bir mantık yürüttüm. Ama çok ekstrem bir durum olur da ertelerlerse bilemiyorum, bana biraz uzak bir ihtimal gibi geldi ama hep birlikte göreceğiz diyelim..
-
Arkadaşlar kolay hepinize. İlkuzemin deneme sınavına yarın girebiliyor muyuz acaba?
-
Kolay gelsin acil cevap verebilecek olan biri var mı acaba
-
@siyasal Bugün saat 7'ye kadar girilebiliyor diye biliyorum ben
-
teşekkür ederim sağolun.. o zaman girme imkanım kalmadı
-
@siyasal hocam bugün 7 ye kadar da..
Birde galiba ayın 26'sında da yakın eğitimin ki varmış ona da bakabilirsiniz
-
sağolun hocam teşekkürler
-
Bundan sonra idari hakimlik sınavı iki senede bir olur herhalde
-
@helin 2020 Aralık'ta olur büyük ihtimal.
-
Arkadaşlar denemede adam kurula hakaret ediyor hakaret şikayete tabi olduğu için zincirleme suç uygulanmamalı değil mi
Cevap zincirleme diyor -
Hatalı sorular yok muydu
Azmettirme sorusu mesala kim olduğunu bulan fail veya diğer suç ortağı hakkında verilecek ceza indirim yapılabilri olmalı -
@kemankeşş hocam bu klâsik aynı neviden fikri içtima dediğimiz 43/2 mevzusu. Tek bir fiile birden çok kişiye aynı suçun işlenmesi halinde de zincirleme suç uygulanır. Dolayısıyla zincirleme suçtur..
-
@mehmetemir soruda devam etseydi 2 kişi şikayet etmemiştir diye olay değişirdi o zaman
-
@kemankeşş Aynı hatayı ben de fark ettim . Direkt kanunu açtım. Soruda hata vardı. Hatta bir soru daha hatalı gibiydi; zaman aşımıyla ilgiliydi galiba
-
@kemankeşş evet o soru hatalı. Türkçede 1 soru hatalı. Vergide 1 soru hatalı geldi bana. Resen takdir 2 kat usulsüzlük cezası olan soru hatalı.
-
@sena_25 borçlunun ödeme yapması zamanaşımıni keser şeklinde belirtilen soruyu kastettiniz sanırım. Keser mi kesmez mi fikrim yok