29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@ömerhayyam bende de durum aynı malesef
-
@kd16 5 e kadar giris yapmazlarsa gidicem ankaraya yarin sabah
-
@fernando-reges ben askerlik terhis belgesini göndermedim. siz gönderdiniz mi?
-
@james-buchanan Evet katip memur onu da zımbaladı evrakların içine.Çağlayan adliyesi için söylüyorum
-
@ömerhayyam Hocam bu evraklar 8 Kasım'a kadar ulaşmalı mı? Bende şimdi gönderdim.. Sonra ulaşırsa yine geçerli olacaktır herhalde
-
@fernando-reges bana bir savcı arkadaşım adliyeye verdiğin tarihi baz alırlar dedi ama insan tedirgin oluyor yine de
-
@fernando-reges Son gun yarin diye biliyorum hocam.Ama emin degilim saglam olsun diye en gec 8inde ulassin istiyorum
-
10 dk once teslim edilmis:)
-
@ömerhayyam hadi hayırlı olsun hocam
-
@kd16 Sagol dostum.Hepimiz icin hayirli olur insallah
-
ben transkript ve diploma fotokopisi teslim ettim bugün başka bir şey gerekmiyor değil mi
-
Ön ödeme 6 ay mı 3 ay mı son düzenlemede
-
@kemankeşş 6 ay
-
Çağlayanda askerlik durum belgeside istiyorlar. 3.katta aslı gibidir yapıp 2.katta evrak kaydı ve sonra ptt işlemi yapıyorsunuz.
-
Ankaradan teslim edecek varsa diploma ve transkript fotokopisi yeterli başka bir şey istenmiyor en fazla 1 2 dakika sürüyor bilginiz olsun
-
Mezuniyet belgesi e devlet kabul görür mü arkadaşlar forumu takip edemedim cevaplarsanız sevinirim.
-
@james-buchanan askerlik belgesi nerden cikti? Adam sormadı bile bana?
-
@bydaler bende bilmiyorum hocam, diğer arkadaş vermiş. bana da sormadılar.
-
Arkadaşlar Mersin adliyesinden başvuran oldu mu fotokopi kabul ediyorlar mı?Birde yarın basvursam sorun teşkil eder mi son gün ve Ankara'da değilim.
-
2 oturumu seçiyoruz değil mi ödeme ekranında?
belge işlerini 16:30 dan önce bitirmeye bakın ptt 16:30 sonrası almıyor. bakanlık muhaberedeki memurlara bırakmak durumunda kalabilirsiniz belgeleri göndermeleri için.