İl Göç Uzman Yardımcılığı Duyumu !
-
@onuktekin @mrnobody ankaraya ulaşım imkanı olmayan benim gibi arkadaşlar için de aslında elinde pdf’i olan varsa paylaşabilirse çok makbule geçer.
-
@stradivarius kök çarşısındaki fotokopiciler kargo ile gönderiyor eğer isterseniz
-
@stradivarius pdf bende yok hocam. Olsa paylaşırdım sizinle
-
@stradivarius bulursam paylaşırım hocam.
-
@tudisiar çok teşekkürler araştıracağım.
-
@mrnobody sağolun.
-
@onuktekin teşekkürler. Muhakkak ki benim gibi istanbulda ya da başka şehirlerde olan arkadaşlar vardır çok sağolun
-
@stradivarius rica ederim. Hocam Akfon'un internet satışı da var satın almak isterseniz.
-
@onuktekin çok teşekkürler
-
@stradivarius rica ederim hocam. İyi çalışmalar
-
kök çarşısında anka fotokopi var alt katta. adamların elinde olmayan kitap, not tedavülde yoktur :)) orada da not bulunabilir diye düşünüyorum. yarın öğrenir buraya yazarım inşallah.
-
İlgoc hangi puan turuyle alıyordu arkadaşlar bı de kaç katı cagiriliyor rica etsem bilen bı arkadas cevaplayabilir mi
-
-
P21 89 p48 85 e gelirmi
-
@biriibfli p21 den girersiniz
-
@artikolsun KPSSP6, KPSSP7, KPSSP16, KPSSP21, KPSSP26, KPSSP31, KPSSP36, KPSSP41 puan türlerinden . 20 katı çağırıyor sınava.
-
arkadaşlar bu ilan için alan hariç(hukukiktisatmaliyemuhasebe) hangi derslere çalışmamız gerekir
-
Elinde çıkmış sorular olan arkadaşımız var mı? Kenara not aldığınız üç beş soru bile olsa en azından kurumun tarzını görürdük.
-
@paretowilfredo hocam maaşlar inşallah güncel değildir. Bu kadar çileyi 3400 tl için mi çekiyoruz ?
-
@bohr kamu yönetimi. Uluslararası ilişkiler. Kurumun kendi mevzuatı. Birde alandaki dersler var.