İl Göç Uzman Yardımcılığı Duyumu !
-
@arven16 dm den yazdı ve ben de cevap olarak tesekkur mesajı yazdım dm açık yani bende
-
@smithayran dm si kapalı olsa bile kendisi yazabilir. Yinede isminizi karalayıp dm de ki mesajın fotoğrafını alıp burada paylaşabilirmisiniz arkadaşlarda şüphe etmemiş olur.
-
45 çok az 81le kurum sınavı göremicem herhalde ben
-
@mrnobody dostum atabilirim ama zaten ben de işsiz ve dört gözle ilanı bekleyen biri olduğum için yalan söyleyip kalp kıracak son kişiyim yani. Twitterdan son gonderisine mention attım ve sağolsun alaka gösterip mesaj yazmış ""Merhabalar, nasılsınız? Birkaç hün içinde ilan edeceğiz inşallah, 45 kişi alacağız, iyi çalışınyolunuz açık olsun""
Oyle de güzel bir insan sayın Ayaz -
@smithayran benim şüphem yok dostum yanlış anlamayın. Zaten ben dedim yazalım cevap yazar belki diye. Yalan söylemek için bi sebebin de yok farkındayım
-
@mrnobody sağol dostum:) şüphe eden olabilir ama onlarla da zaten ilan gelince hep beraber sevinecegiz sorun yok
-
Keşke daha fazla bi sayı olsa
-
Puan kaç kapatır acaba
-
@smithayran dostum ekran gòrüntüsünü atsana mahsuru yoksa,nasılsınız başlangıçı tuhaf geldi biraz.
-
85.5 in şansı nedir arkadaşlar?
-
@i̇lanbekleyenbiri peki 85.2 nin
-
@smithayran dostum millet ağustostan beri puanını almış oturup bekliyor kim bilir kaç ile kapatır puanınız kurtarıyorsa sevinin tabiki başkana tebrik kartıda yollayabiliriz yada 45 kişi için ama çoğu kişi sevinmeyecek
-
@tozkok oraya bir de 85.01 yazmanızı rica ediciğim
-
@dibace birkaç güne gelecek ilana başvuru puanım 85.26 olacak yani bir ihtimal tutar ve ben de o "puanı almış ve bekleyenlerden"im. Ayrıca 45 kişinin 1000 kişi olmamasının sebebi ben değilim bana yönelttiğiniz bu kinaye oklarının da muhattabı ben değilim.
-
Meşhur bir İl Göç notu satılıyordu Ankara'da. Hangi fotokopici satıyordu bunu? Elinde bu notun .pdf'si olan var mı?
-
Hangi puan türünü kullanıyoruz bu ilanda
-
@0626 Hocam 6-7-16-21-26-31-36-41 puan türleri
-
@mbguy p21 yeterli hocam 89.8
-
@onuktekin kızılayda açı dersanesinin orda akfon çarşı var. Ordaki kitapçıda bulabilirsiniz. Veya kızılayda yine kök çarşısı var. Orada fotokopiciler var. Oradada bulabilirsiniz.
-
@mrnobody teşekkür ederim hocam.