Kadın mülakat kıyafeti seçimi nasıl yapılmalı?
-
@utic Kızılay Atatürk bulvarı üzerinde özellikle sıhhiye tarafındaki ekol de var .Diğer mağazalara da bakılabilir .Biz ordan almıştık .Erkek ve kadın için ortak da natavega sarar outlet var .İndirimde pek çok ürün çıkıyor .Bir de biraz daha pahalı ankamall de mağazalar var .mutlaka buralarda bulursunuz .zaten ssoruyorlar mülakat için mi diye
-
@ekeblad ekol aklıma gelmemişti teşekkür ederim
-
@utic Hocam Chima'ya da bir bakın derim bütçenize göre. Geçen sene mevcut bir cekete kombin olarak; uygun fiyata, dar olmayacak şekilde hafif bol paça, ince gri çizgili lacivert bir kumaş pantolon almıştım. Kumaşa önem veriyorum açıkçası, tavsiye ederim.
-
@gguness chima'ya baktım ama ekoseliydi ceket pantolonlar, düz renkleri de takım yapılamayacak renkler çok ilginç siyah ya da lacivert ceket pantolon bulamadım nedense baktıklarımda, teşekkür ederim yine de başka şubelerinde bulurum belki
-
@utic arkadaşlarımdan da biliyorum Ankarada terziye diktiriyorlar hocam,hem istediğiniz kumaş kalitesi hem model açısından çok daha iyi bir tercih.düşünürseniz öneri için adres veririm
-
@mahalanobis olur adresi yazabilirseniz sevinirim, alternatifim olsun. Teşekkür ederim bu arada yardımcı olduğunuz için.
-
Ben ceket pantolon takım giyeceğim de içine gömlek pek yakıştıramıyorum, bluz giysem olur mu? Bluz daha güzel duruyor gömlekten.
-
@utic dm den ilettim hocam
-
@hellsing ben de yakalı gomlegi hiç yakıştıramadım ama illa yakalı erkek tipi gomlek olmak zorunda mu yok temiz düzenli görünen ciddi bi şey de giyilebilir mi tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi acaba
-
arkadaşlar gömlek giymek şart mı deneyim sahibi olanalr paylaşırsa sveinirm