Kadın mülakat kıyafeti seçimi nasıl yapılmalı?
-
Kalem etek mi giysem kumaş pantolon mu hala karar veremedim.
-
Ben de bluz mü gömlek mi ona karar veremedim
-
Hafif uzayan saçlarıma fön mü çeksem diye düşünürken göz ağrısından sabah mülakata gidebilecek miyim şu an meçhul?
-
@aroma cok gecmis olsun hocam, Allah hemencik sifa versin de sabah iyilesmis olarak gidin hep stresten bunlar hep
-
@1umut çok sağolun hocam şükür atlattım mülakati da.
-
@1umut dostum eşarp ne taktın siyah pantolon ceket üstüne
-
@hacettepe bordo şal taktım hocam
-
Çok anlamasakta ufak, naçizane bir tavsiyede erkek gözüyle ben bulunayım. Gömlek üzerine boyuna takılan ince fular tarzı aksesuarlar kadınlara farklı bir hava katıyor. Gerçi iyi hoş bir erkeğin aklına gelen hele hele kıyafet konusunda aklına gelen kadınların aklına gelmez mi diye düşünürsek, benimki de tavsiye işte
-
@antimülakat bende fular tarzı aksesuarları çok seviyorum lakin mülakatta taksam mi diye ikileme düşüp vazgecmstm.
-
Iki mulakatttir dguy ve guy icin soyluyorum,haddim degil tabi ama;cok basarili kiyafetler vardi tebrik ederim hemcinslerimi ancak,aşiri makyaj neden ya da cok cok yuksek topuk,olmasa sanki daha iyi olabilir.
-
Arkadaşlar ilk mülakatım da içeri girince onlar deyince mi oturuyum ya sa onlar unutursa ben mi söyleyim süreç nasıl oluyo
-
@hacettepe hocam içeri girin sandalyenin yanında durun komisyon üyesine bakın o zaten oturabilirsiniz diyor.
-
@aroma çok şık duran fularlar var hocam. Riskli olacağını düşünmüyorum.
-
@antimülakat haklsinz zarif fularlar var denemek gerek.Umarim artık iş hayatına atilip takarız hocam
-
@aroma inşallah o günleri görmek nasip olur sizlere. Çok dostumuz burada yazışmalar sonrası iş güç sahibi oldu, belki de sıra size gelmiştir. Bu süreçte herkes sırasının gelmesini bekliyor.
Ben bu durumu eski Türk filmlerindeki bir kaç sahneye benzetiyorum. Teşbihte hata olmaz ama İlyas Salman'ın işçi olarak çalışmak istediği ben mi ben mi diye beklediği bir sahne vardır. Gözümün önüne o sahne gelir.
-
@antimülakat benzetme yerinde her nasip vaktine esirdir derler ya hocam inş benim de vaktim gelmiş olsun artık
Hayli zman oldu bu süreçteyim bende.
Bizler de güzel mutlu günlerimizi anılarımızı yakında paylaşırız inş. -
@aroma Memnuniyetle dinlemeye hazırız. İnşallah en kısa zamanda gerçekleşir.
-
@ezo çok teşekkürler kardeşim tamamdır insallah iyi geçer benim de ilk mülakat deneyimim olcak
-
@hacettepe rica ederim, başarılar
-
Arkadaşlar başlığı canlandıralım mülakatlar yaklaşırken, kadın arkadaşlarım takım elbise bulamıyorum hiçbir yerde Ankara Bursa önereceğiniz yerler var mıdır