BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
-
Bu referansini yazdigimiz kisinin mail adresini sallasak sorun olur mu
-
bu yuksek ogrnım belgsının fotokopisini aldıktan sonra noterde onaylatıpta mı posta ıle yollayacagız ?
-
Arkadaşlar bu referans yazılacak olan kısım boş kalsa olur mu? Akraba dışında yazabileceğim kimse yok çünkü benim.
-
@morand notere bosuna para vermeyin. E devletten mezun belgesi cikarin , diplomanin fotokopisini de ekleyin diger evraklarla birlikte postalayin. Ben oyle yapacağım
-
@circassian ben de bos bırakmayı dusunuyorum. Sorun olmaz merak etmeyin
-
hukuktan başvuran var mı ya kpss puan türünde başvuruda p3 ve p4 diyo ama başvuruda sadece p2 ve p4 var.
-
@legolas kesin kabul edilir mi hocam kurumu aradınız mı?
-
@mavkav ben başvuracağım ama p4 ile hocam isterseniz kurumu arayın.
-
@hegia-sophia benim p3 daha fazla hocam :)))
-
@legolas iyi de sistem zorunlu tutuyor orayi
-
@mavkav kaçla başvurcaksınız hocam ona göre hiç masraf etmeyim
-
@hegia-sophia hocam yanlış anlaşılmasın p3üm p4 ten yüksek o da 86 :)) inşallah buralara düşer.
-
Arkadaşlar sisteme kaydoldum fakat giremiyorum aynı sayfada kalıyor bilen biri yardımcı olabilir mi ?
-
1 saattir uğraşıyorum hala bağlanamadım. Mail sıkıntısı ile ilgili arayıp ulaşabilen var mı?
-
@mavkav o zaman düşerse ikimize de düşer hocam benim de 86 inşallah girmek nasip olur sınava
-
@economicus sabah 9dan beri arıyorum bağlanamadım aynı sorunu yaşıyorum
-
@ezo arkadaşla beraber arıyoruz. 10 dk sonra yine arayın diyorlar.
-
@economicus aynısını bana da söylediler biraz önce bağlandım isim soyisim veriyorsunuz sistemden kaydınızı siliyorlar... Tabi sıraya almışlar ne zaman hallolur bilmiyorum ben kuruma gidicem sanırım
-
@gagelessh Hocam bugün bir daha denedim , yeni kayıt oluşturabildim. Siz de yeni hesap oluşturmayı deneyin isterseniz. Öncesinde herhangi bir işlem yapmadım, kurumu aramadım.
-
@eko0852 evet ben de yaptım şimdi. Demek ki aktivasyon kodu gönderilmeyenleri kendileri siliyorlar sistemden. Oh be çok sağolun