BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
-
yazıcıdan 3 sayfa cıkıyor. en sonda imza atmak icin yer var onu unutmayın.
Basvuru formu bilgisayar cıktısı
Kpss sonuc belgesi
Mezuniyet belgesibu üçünü postalayın.
-
ben bıryere fotograf felan yapıstırmadım. online basvuruda fotograf ekle dedim zaten çıktıdanda o fotograf geldi. öyle yollayacağım
-
Ben de onu soracaktım ayrı olarak tekrar yapıştırmaya gerek var mı ki, yoktur bence.
-
arkadaslar bu mezunıyet belgesının noterde onaylı ornegı vs dıyor. bu belgelerı notere onaylatmadan postalayan var mı ? illa ki onaylatmamız mı gerekiyor
-
@morand bu konuda bu sene kurumu arayip kesin bilgi alan var mi? Bu konu onemli. Bos yere notere 100 lira vermeyelim
-
Arkadaslar bugun basvuru yapan ve basvurunun ciktisini alan var mi? Ben ciktiyi alamiyorum sayfa hata veriyor.
-
@hegia-sophia yok hala giremiyorum sayfaya aynı sayfada kalıyor arıyorum bakan yok telefona
-
Arkadaşlar bu BTK nın yeri nerede?Demirtepe metrosunun yakınında bir bina vardı ,orası mı?yoksa orası ek binası mı?
-
@legolas referansı boş mu bıraktınız?
-
Ben ulastım sonunda birisine. Denilen şu elınızdekı mezunıyet belgesının fotokopısını yollamayın. E-Devlet üzerinden mezunıyet belgesının cıktısını alıp onu gonderın.
-
@gagelessh boş biraktim btk da, bddk da iki arkadasi yazdim yanlis hatirlamiyosam
-
@gagelessh Çayyolu metrosuna binip tarım bakanlığı-danistay durağında ineceksiniz. Metrodan çıkınca görürsünüz zaten binayı.
-
@grubel-lloyt şifremi unuttum deyip şifrenizi sadece rakamlardan oluşacak şekilde tekrar belirleyin. Nasıl oldu neden oldu bilmiyorum ancak bende işe yaradı.
-
@morand Ben başvurumu yaptım, tekrar fotoğraf yapıştırmaya gerek yok. E devlet mezuniyet belgesi geçerli. Orada bilgisayar ve fotokopi makinası, yazıcı var.
-
@legolas bddk boş bırakmaya izin vermediğinden mi?
-
@alageyik08 peki başvurudaki fotoğraf ösym fotoğrafı olabilir mi?yoksa illa vesikalık mı bulmam gerekecek?
-
@gagelessh aynen yoksa onu da boş bırakacaktım.
-
@gagelessh Valla hocam o konuda bir fikrim yok. Ama sorun olmaz diye düşünüyorum.
-
BTK sen nasıl bir kurumsun arkadaş ? Geçen sene kucakta sınav yaptırdın bu sene bir başvuru siten var girebilene 55 ekran renkli tv hediye edeceğiz nerdeyse .
-
Belgeleri bugün elden teslim ettim. KPSS sonuç çıktısının altında doğrulama kodunun gözüktüğünden emin olun. Benimkinde gözükmüyordu kabul etmediler o koddan kontrol ediyorlarmış bilgileri kurumda tekrar çıkartttım sonuç belgesini.