BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
-
@fahrenheit bende sizin gibi düşünüyorum yarım saat kala orda olurum. Fakat şu an çalıştığım için mecburen öğleden sonraya izin almam gerekecek
-
@salihys evraklar 3 gün önceden verilecek gibi bisey yazıyodu öyle degilmi???
-
@zigana ben de müh den girecem
-
@nisa-nisaa alım ilanında öylede son açıklamada o gün diyor.son açıklama dikkate alınmalı.zaten arkadaşın biride gitmiş sormuş.sizin mülakat tarihi ne zaman
-
az bir vaktimiz kaldı arkadaşlar çalışmalarınız nasıl gidiyor? Mülakatlardan çıktıktan sonra da tecrübelerimizi burada paylaşabiliriz. herkese cümleten başarılar.
-
@fahrenheit neye çalışılıyo ki ..:) Zaten yazılı sınav yaptılar. Gidip 10 dk tanışır çıkarız heralde diye tahmin ediyorum.
-
@zigana kanuna bakmakta fayda var
-
Ben mühendislik alanından gireceğim için alakalı bulduğum mevzuatı inceledim ama çok sorulabilir gibi gelmiyor nedense, e yazılı sınavı da zaten geçtik oradakileri tekrar niye sorsunlar diyorum. Ne çalışabiliyorum ne içim rahat, bitse de hayırlısıyla kurtulsak..
-
@zigana umarım öyle olur Zaten yazılı sınav da bir değişikti. Farklı alanlardan sorular vardı
-
@sukulent sizinle tam olarak aynı şeyi hissediyorum.
-
@sukulent, içinde söyledi: BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
dan gireceğim için alakalı bulduğum mevzuatı inceledim ama çok sorulabilir gibi gelmiyor nedense, e yazılı sınavı da zaten geçtik oradakileri tekrar niye sorsunlar diyorum. Ne çalışabiliyorum ne içim rahat, bitse
Mevzuata nerden ulaştınız hocam ben bulamadım bir yerde. Link atabilir misiniz?
-
@salihys 13 mart
-
@yazilim btk sitesinde var sanırım
-
-
@zigana teşekkür ederim hocam sağolasın
-
@yazilim Rica ederim.
-
@yazilim yazmışlar sanırım hocam, ben de oradan bakmıştım
-
Arkadaşlar btk bilişim uzmanı kadrolu mu sözleşmeli personel olarak mi alıyor ? Bu konuda net bilgisi olan yazabilir mi
-
@morand benim duyumum bir yıl çalışıp sonra kadro veriyorlarmış ama yazılı olan kadro karşılığı sözleşmeli personel
-
@nurkse_fakir ilanda genel idare hizmetleri 8 9ncu kadrolara atanacak diye yazıyor . Sözleşmeli personel olsaydı bu belirtilirdi. 657 ye tabi . Şimdi ilana baktım