BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
-
Arkadaşlar siteye girebilmek için başta www. Olmamalı
Ayrıca mernis hatasının nedeni ad soyad küçük harfle yazıldığı için hepsini büyük yazınca oldu. -
Kacla kapatir tahmini ?
-
ben kaydoldum.ama maile doğrulama falan gelmedi.şimdi yeniden de kaydolmayı da kabul etmiyor
-
@gagelessh
Bana geldi -
@metehan yanlış mail mi yazdım.nasıl olduysa şimdi yeniden kayıt da almıyor.şifrenizi resetleyiniz kısmına yazdığım maili yazıyorum geçerli bir mail adresi girin diyor
-
@gagelessh
Bilmiyorum hocam ama ben açtım bilgileri giriyorum şuan -
Mernis hatası veriyor bende
-
@akorkmaz1910
Ad soyad hepsini büyük harf dene -
@metehan eyvallah oldu bu şekilde
-
@metehan aktiviteler ve hobiler kısmını cümle şeklinde mi yazdınız yoksa madde madde mi?
-
@stradivarius
Bence çok önemli değil . Ben sadece satranç yazdım çünkü diğer şeyleri genelde herkes yapıyor gezme kitap okuma felan . -
@metehan teşekkürler.
-
@gagelessh Arkadaşlar bu btk nın insan kaynaklarına ulaşabileceğim mail adresi ,telefonu yok mu acaba? bir tüketici şikayet numarası var
-
P48 puan türünde 200. sıralama bu yıl kaç puana tekabül ediyor?
-
@elinor-ostrom 91 civarıdır
-
@arven16 Teşekkür ederim
-
Başvuru aşamasında referans istediğini bilmiyordum kurumun.
-
@alageyik08 referans dediği hakkınızda bilgi verecek akraba harici birileri demek. vardır mutlaka kamu yada özelde çalışan arkadaşlarınız, ahbabınız ya da aranızın iyi olduğu üniversite hocası bile olur. bankada uzman yardımcısı bir arkadaşımla özelde çalışan yakın bir arkadaşımı yazıyorum ben bu tip durumlarda
-
@islimbot Hocam zaten o şekilde yazıyorum. Başvuru aşamasında bana çok mantıksız geliyor, onu belirtmek istemiştim.
-
yazılı sınav 15-16 aralıkta yapılacak. araya zaman bırakmamışlar. kpss'den beri ders çalışmıyorum bakalım napacaz:)