BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
-
@zeuscuk diplomayı onaylıyorlar mı?
-
@zeuscuk hocam dedıgınızı anlamadım. ösym'nin sitesine girip oradan kpss sonuc belgesını cıktıdam aldım zarfa koydum. dogrulama kodu felan hatırlamıyorum
-
ösym'nin sitesinden almayın kabul etmiyorlar.kpss sonuc belgesini e-devletten barkodlu almanız lazım gibi bir cümle kurunda herşeyi bırakıp 2 tavuk alıp köye yerleşeyim.
-
-
bende gorunmuyor ne yapmalıyım. tekrar posta mı gondereyım ?
-
Arkadaşlar tüm sorulara komple cevap yazmak istedim başvurumu yapmış biri olarak. Kurum demirtepede değil çayyolu koru metrosunun tarım Bakanlığı durağında, metrodan çıkarken tabelalarda bile yazıyor zaten. Odtü teknokentin yanındaki bina. E devletten mezuniyet belgesi çıktınız ve Ösym sonuç kağıdını ile başvuru dilekçesini imzalı getireceksiniz veya postalayacaksınız. E devletten alamazsanız diploma orjinali ve fotokopisini yanınızda getirin bakıp onaylıyorlar boşa notere para vermeyin. Ve kuruma gidince maksimum 5 dk sürüyor işiniz orda bilgisayar da yazıcı da var ankaradaysanız mutlaka gidip başvurunuzu yapmanızı tavsiye ederim. Hakkımızda hayırlısı olsun:)
-
@marigold az once postayla yolladim osym sonuc belgesi 2 sayfa cikti ama kod varmiydi hatirlamiyorum.postayla yollayanlari bunun icin kabul etmeyeceklerse yazik gerçekten.
-
Zaten her şey ÖSYM de yok mu, neden her kurum BDDK nınki gibi yapıp ÖSYM den bilgileri kendi almıyor, saçma salak işler ya
-
@beveridge-eğrisi 2 sayfa gönderdiysen doğru şekilde göndermişsin demektir, 2. sayfada çünkü kod
Ve ben kağıt israfı olmasin ufacık yazı için diye çıkartmamıştım boş yere kargo parası vermiş oldum -
@generalgeneral hocam arayin kurumu oyle sacma sey mi olur. Buyuk olay cikar oyle bisey olursa
-
@generalgeneral, içinde söyledi: BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
@beveridge-eğrisi 2 sayfa gönderdiysen doğru şekilde göndermişsin demektir, 2. sayfada çünkü kod
Ve ben kağıt israfı olmasin ufacık yazı için diye çıkartmamıştım boş yere kargo parası vermiş oldum -
@generalgeneral Bunlar hep deneyim, öğrenmiş olduk, nasılsa kpss ile yolumuz uzun
-
@marigold kod sayfanın en altında olduğu için 2. Sayfaya kayabiliyor ben çıktıyı tek sayfa çıkarttığım için gözükmüyordu bende. Görevli kişi kodun olması gerekiyor ordan kontrol ediyoruz gözükmüyorsa olmaz dedi.
-
Bence sınav felan hikaye cografyada iklim sorusudur ıs lm felan bu soruları sadece goruntu olusturmak ıcın soruyor olabilirler. sonucta basvuru yapabilecek insanların cogu 90 civarında puanı olanlar ve sorulacak soruları rahatlıkla cevaplayabilecek insanlardan oluşuyor. Bence bu kurumun asıl sınavı başvuruyu eksiksiz bir şekilde tamamlayabilmek. Başvuru başarılı bir şekilde yapabilenler muhtemelen direk mülakata çağırılacaktır. Ben bu yolculuktaki deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.
1-Mezuniyet belgesi tuzağı: mezuniyet belgesinin fotokopisini alıp fotokopiyi göndermeyin, kabul edilmiyor. E-Devletten mezuniyet çıktısını alıp zarfa koymanız gerekiyor. Burada adayların bir kısmı elenecektir.
2-Başvuru belgesi çıktı tuzağı: başvuru belgesinin en arkasında bulunan yeri imzalamayı unutmayın. Çok olmasada mutlaka elenenler olacaktır.
3-En tehlikeli olanı. Kpss sonuç belgesi çıktısı: ustalıkla hazırlanmış olan bu gizli tuzakta muhtemelen adayların yarısından fazlası elenecek sağ kalanlar mülakata çağrılacak. Çıktı alındaığında 2 kağıt verilecek. İyiniyetli adaylar 1nci kağıtta bütün bilgilerin yazdığını görüp bu 2nci kagıdı bosu bosuna yollamayalım bunda birşey yok zaten diyebilir. Sakın bunu yapmayın 2nci kağıttaki onay koduda gerekiyor.
Kendinize inanın başvuruyu yapabilirsiniz.
-
@morand ben bir sıkıntı yaşamayayım diye mezuniyet belgemin Aslı gibidirini yollayacaktım yarın e devletten mi alayım sizce
-
@kd16 hocam fotokopi kabul etmiyorlarmış. e-devletten mezunıyet cıktısı aldım yolladım ben. Noterde aslı gibidir yaptırtıp yollarsanız bir sorun olmaz yine ama 50tl ödemiş olursunuz
-
@morand elimde Aslı gibidir var hocam. Onu göndericem
-
@kd16 bugün aslı gibidir onaylı diploma fotokopisiyle elden başvurdum sorun yok ama mezuniyet belgesinde durum değişir mi bilmiyorum
-
arkadaşlar iibf mezunu hukuk başvurusu yapabiliyor mu hukuksan istedigi puanım 94
-
@norm Hayır. Hangi fakülte mezunu iseniz o kadro için başvurabiliyorsunuz.