BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
-
@marigold sınava iyi hazırlanıyordum ama şevkim kırlıdı.sinyaller sistemler ve bu iki konu canımı baya sıktı.programlamadan da inşallah abuk subuk sormazlar.sıkıldım açıkçası
-
@deryaderux facebook kpss gruplarından birinden buldum pdf olarak paylaşılmış. Bu konuda bir bilgi paylaşılmamış. İdari alandır diye düşünüyorum.
-
@onuktekin anladım tşk ederim bende sevinmiştim mühendislik diye
-
@deryaderux rica ederim mühendislikle ilgili çıkmış soru bulmak (kurum yayımlamadıysa) zor oluyor.
-
@onuktekin aynen öyle hiçbir yerde paylaşılmamış diğer alanlar en azından paylaşmış çıkanları ama mühendisler bu anlamda zayıf
-
@deryaderux
@maverick paylaşmış2017 BTK Bilişim Mühendislik
LTE uzun açılımı
Kondansatörün empadansı artırıldığında condansatörün frekansı nasıl değişir.
Simetrik şifreleme algöritmaları
SSH Telnet OSİ' nin hangi katmanında bulunuyor -
@onuktekin ewet bunu bulmuştum sadece 4 sorucuk 50 sorudan ama olsun buda bişey değil mi tşk ederim..
-
@deryaderux hiç yoktan iyidir bile diyemiyorum hocam estağfurullah rica ederim. Sınavdan sonra mühendis arkadaşlar burada hatırladıklarını paylaşırsa sonrakine girecekler faydalanır en azından
-
@onuktekin hayır sınava girenlerden biride demiyor ki sorular sözel değildi çoğunluğu işlemdi falan yorum yapan bile yok meslektaşlarım bilgi paylaşmayı sevmiyor demekte istemiyorum
-
Sınav saati belli oldu mu arkadaşlar ?
-
@deryaderux hocam mühendisler kamuya ve dolayısıyla da bu forumlara uzaklar bu yüzden böyle bu durum bence. Yoksa bilen olsa yazar muhakkak.
-
@onuktekin pek sanmıyorum sınava girecek 500 mühendis olduğunu düşünürsek
-
@deryaderux yani daha çok sayıda iibf mezununun girdiği sınavlar oluyor ama sorular paylaşılıyor hocam rekabetten değil de görmediklerinden dolayıdır
-
Sınava giriş belgesi var mı arkadaşlar?
-
@pasazade sanırım sadece kimlik ile gidiyoruz
-
Arkadaşlar merhaba, birkaç aydır forumu takip ediyorum birçok başlık altında gördüm ki iibfliler arasında bilgi alışverişi fazlasıyla olmaktayken hukukçular arasında maalesef bir kopukluk var örneğin sosyal grubu btk sınavı için geçmiş yılın sınav sorularını tek tek tartışıp çıkarmışlar. Sınava katılmaya hak kazanan birçok hukukçu var ve eminim ki bu başlığın altında da vardır. Birbirimize yardımcı olmak adına- illaki geçen seneden sınava girip soruları hatırlayanlar vardır- iletişimi kuvvetlendirirsek sevinirim. Açıkçası Forumda yeni olduğum için hukukçu grubu var mı yok mu onu da bilmiyorum. Bilgi verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
-
@ank01 Geçen seneki ilanın sayfalarında hukuk soruları da çıkartılmıştı haberiniz olsun hocam .
-
@adalet 15 Aralık Cumartesi 14:30 yazıyor duyuruda.
-
@enki teşekkür ettim hocam
-
ben arayıp sordum. sadece kimlik belgenizle geleceksiniz sınava giriş belgesi yok dediler