BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
-
İşe ne zaman başlatacakları hakkında bilgisi olan var mı acaba ? Teşekkür ederim.
-
@cankii hocam bayramdan sonra her an başlatabilirler
-
@sukulent Umarım arkadaşım çok teşekkür ederim.
-
@sukulent hocam herkes beraber mi başlıyor yoksa soruşturması biteni çağırıyorlar mı ?
-
Burayı kazananlar arasında aynı zamanda ilgöç u de kazanan var mı acaba
-
@compengg herkesin aynı anda başlayacağını o yüzden soruşturma süresinin aşağı yukarı aynı olduğunu söylemişlerdi hocam.
-
Arkadaşlar burayı. Kazanıp ilgöç listesinde olanınız var mı acaba
-
Bayramdan sonra haber gelir diye düşünüyorduk hepimiz, eğer haber alan, duyum alan veya aranan olursa lütfen bizi de bilgilendirirse seviniriz. Hepimiz için hayırlısı olsun
-
@cankii ben geçen hafta aradım soruşturma hakkında bilgi verir misiniz diye telefonda bilgi veren kişi 2-3 güne belli olur dedi. Beni arayan olmayınca tekrar dün(yani salı) aradım.Bildiğim kadarıyla güvenlik sorusturması bitti bu hafta içinde bize yazı gelince ararız dediler. Size ulaşıldı mı?
-
@computer1 dostum ben de ayın 17 sinde aradım bana da daha güvenlik soruşturmasının devam ettiği daha bir talimat veya yazı gelmediğini söylediler. Bana da henüz ulaşılmadı ve lütfen iletişim içinde olalım, kime ulaşırlarsa burdan birbirimize haber vermeyi unutmayalım dostum.
-
@cankii tammdır
-
Arkadaşlar sosyal alandan başlayan var mı
-
Bu sene btk ilana çıkar mı