BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
-
@stradivarius tamamdır hocam o şekilde deneyeyim çok sağolun.
-
@zse rica ederim. Hayırlı olsun hepimiz için.
-
Fikrinizi almak istiyorum, 87,05 puanla basvurcam gelme ihtimali %0.5 bence ama sizce deger mi basvurmaya, basvurayim mi ?
-
@gagelessh ya ben de aynı dikkatsizliği yaptım ama cidden üst kurulun sitesinde böyle bi fahiş hata olabileceği kimsenin aklına gelmezdi. hocam ulaşırsanız yarın buraya da yazar mısınız?
-
Arkadaşlar diplomanın onaylı örneği kalmadı ne yazık ki şu anda da noterle vesair uğraşacak vaktim yok geçici mezuniyet belgesini alalı 1 yılı geçti ancak ondan mevcut acaba onu göndersem kabul edilir mi bir bilginiz var mı ?
-
maili yazarken klavyede "i"ye basınca harf çıkmıyor. i yazabilmek için "ı"ya basmak gerekli arkadaşlar. Sanırım bu yüzden gmal yada hotmal gibi hatalar oluşuyor.
-
ben de aktivasyon yapmama rağmen giremiyorum şuan sisteme. maille şifreyi yazıyorum girişe basıyorum aynı ekranda kalıyor
-
E devletten mezuniyet belgesi çıktısı alsak o da kabul olur mu acaba? Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.
-
Mail ne zaman geliyor arkadaşlar bana hala gelmedi de?
-
@ezo anında geldi bana
-
Arkadaşlar hukuk alanından başvuran var mı içinizde. Puan türlerinde p2 ve p4 çıkıyor. P3 ve p4 olması gerekirken. Ne yaptınız acaba?
-
arkadaşlar ben başvurumu tamamladım . Yaptıklarımı anlatayım.
siteye girmek için öncelikle linke direk tıkladığınızda başına otomatik www. geldiği için giremiyebilirsiniz.Çözüm www. yı silin siteye girin
sonra hesap oluşturacaksınız. hesap oluştururken ad soyad küçük harfle yazarsanız mernis hatası ile karşılaşacaksınız. Çözüm için ad soyad büyük harfle yazılmalı.
Maili doğru yazdığınıza emin olun.Çünkü aktivasyon kodu gelecek ve maile girerek hesabı aktive etmeniz gerekiyor.
Sonra sisteme girip istenilen bilgileri doldulduktan sonra yazdıracaksınız.
Ben bir iş için ankaraya gittiğim için direk kuruma elden verdim.
verdiğim belgeler 3 tane
1.Diploma Fotokobisi(aslını da götürün bakıp orda fotokobiye aslı gibidir yaptılar)
2.Kpss sonuç belgeniz
3.kariyer.btk.gov.tr sitesinden yaptığınız başvuru çıktısı -
E-devlet mezuniyet belgesi ile başvuramıyor muyuz?
-
@metehan başvyru formuna vesikalık yükleniyor mu?
-
@economicus ulaşırsam da yazarım.,ulaşamazsam da. Benim akıl danışabildiğim tek yer burası
-
arkadaşlar neden eror veriyor
bir türlü formu dolduramadım
mail adresimi kabul etmiyor -
@stradivarius kardeşim yazdık önceki yazıda kabul ediliyor teyit için kendinde arayabilirsin
-
@xxxkara teşekkürler.
-
@gagelessh
evet ben yükledim . daha önceden fotoğrafçıda çektirdiğim vesikalık fotoğrafımı rica ederek flas belleğe atmıştım . başvurularda onu kullanıyorum hep . -
Arkadaşlar facebook, instagram gibi hesaplarımı ben vermedim. Sonuçta zorunlu değillerdi. Linkedin'i verdim sadece. Sizce sorun olur mu?