Sahil güvenlik komutanlığı memur alimi 05.10.18
-
@khalkedon benimki uluslararası andlaşmalar uzmanı
-
@khalkedon başvurduğunuz kadro kaçla kapattı yazabilir misiniz
-
@aybala benim puanım 90 kaçla kapattı bilmiyorum
-
@khalkedon TC no ile sorgulayınca alt kısımda açıklama bölümünde yazmıyor muydu
-
@aybala hayır sadece mülakata katılmaya hak kazandınız ve mülakat tarihi yazıyor
-
Personel işlemleri uzmanı 88.52 taban puan.
-
Başvuru kalvuzunda belirtilen Not.1 sadece istanbul istatistikçi için mi geçerli benim kafam karıştı biraz. Tüm unvanlar için bu not geçerli değil demi?
-
Ben de uluslararası ilişkiler ve andlaşmalar uzmanı kadrosuna başvurmuştum. 77 idi p3 puanım. 80,97 ile kapatmış.
-
@leyli kaç ile kapattığını nasıl öğrendiniz acaba?
-
@keynes-baba listeye giremediğim için sonuç sayfasında ‘bu kadro 80,97 puanla kapattığı için listeye giremediniz’ tarzı bir yazı çıkıyor oradan öğrendim.
-
@pgulus evet onun yanında yıldız vardı sadece onun için geçerli
-
@khalkedon teşekkür ederim
-
Mülakata kalan arkadaşlar nasıl hazırlanacaksınız ne yapacaksınız mülakat için?
-
@khalkedon ölüm sessizliği hakimdi ben de hiç bi yerde bilgi bulamadım. Ya allah deyip gidecez yapacak bişey yok
-
@pgulus az kişi çağırıldı ya burdan pek kimse yok herhalde ya da kimsenin umrunda değil hakkımızda hayırlısı olsun öylece girip çıkacağız artık
-
Bi sorum var. Mülakata giderken yanımızda guvenlik soruşturması formu da götürecek miyiz. Istenen belgelerde göremedim. Bu demek oluyo ki Mülakat sonuçlanınca guvenlik soruşturması yapılacak dolayısıyla açıklanması daha kısa sürer peki bu süreç merkezi atama tercihlerine kadar biter mi?
-
Alım ankaraya mı arkadaşlar
-
@er-tuğrul Ankara da var Istanbul da var tercih ettiğin pozisyon ve şehire bağlı
-
@evandro kaç puanla sıralamaya girdi acaba Bilgin var mı ?
-
@kamups yok hocam malesef.