TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı

KPSS A
    2019 sayıştay denetçi yardımcılığı sınavı
    265
    1176
    250054
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • T
      tarziktisat @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo baktımda göremedim, ya da sabah algım kapalı 😊

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • M
        mbguy @okanugur Son düzenleyen:

@okanugur süper Hocam çok teşekkür ediyorum sağ olun

Ya güllerin açacağı vakti sabırla beklemeli ya gül bahçesi düşlememeli.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • B
          best_effort Son düzenleyen:

Eğer 2018 sınavı iptal olur ise, devlet kendi ayağına sıkar. Yeni sınavda da çakalın teki çıkar, mızmızlık yapar ve iptal davası açar. Öğretilmiş ve cesaretlendirilmiş kurnazlığa sebep olmaması için, 2018 Sayıştay Yazılısına girenlerin hakları bir an önce teslim edilmeli. Aksi halde 2019 sınavına girenler de çok sevinmesin.

N L 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • I
            invincible Son düzenleyen:

Hayırlı olsun arkadaşlar şimdi derslere çalışma vakti herkese başarılar ☺️ Bu arada kompozisyon konuları genelde ülkemizle alakalı ekonomik konular oluyor, genelde diyorum çünkü bazen dünya tarihindeki ekonomik olaylar da sorulabiliyor 🙂 kendi bilginizi yorumlarınızla harmanladınız mı kompozisyon hakkında aklınızda soru işareti kalmaz 🙂

• J
              Jan Vesely Son düzenleyen:

Günaydın arkadaşlar kpss alanın en karizmatik mesleklerinden biri yine her sene olduğu gibi 45 kişilik ilan gelmiş herkese başarılar 🙂

• H
                hickskaldor Son düzenleyen:

Hayırlı olsun sıkıntısız bir alım süreci olur inşallah. Kompozisyona şimdiden takılmayın arkadaşlar önce bi 225 e girmek lazım 🙂 sonra yazılı sınav için süreniz olcak orda makale falan halledersiniz. Tabi yine biri iptal davası açmazsa 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                • S
                  sbf1983 Son düzenleyen:

Hayirli olsun dostlar benim önümde bir sene daha olsun isterdim. Nasip degilmis. Basarilar simdiden😊

• P
                    paretowilfredo Son düzenleyen:

Bu kez sorun olmayacak diye umuyorum açıkçası. Sayıştay'ın iki kez ağzı yandı, bu iki hatayı tekrarlayacağını sanmıyorum. O nedenle ola ki birisi dava açmak gibi bir adım atsa dahi dayanağı olmayacağından boşa atılmış bir adım olacaktır bu. Geçtiğimiz sınav süreci daha ilk gününden itibaren bağıra bağıra iptale koştu. En başından beri ÖSYM'nin ayak diremesi işleri bu noktaya getirdi. Bu kez sorun olmayacağını umarak çalışmaları hızlandırın dostlar. Sonuca değil çalışmaya odaklanın. Eksiklerinizi kapayın, sınav en iyi 225 içerisinde olma sınavı. Kaçla kapatır, kaç doğru yapayım vs. değil. En iyi 225 adaydan biri misiniz? O zaman kazanacaksınız. Bu nedenle teferruatlarla kendinizi yormayın, sade ve sadece en iyi sıralamayı elde etmeye çalışarak hazırlıklarınızı sürdürün.

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
                    ...

...her dem taze doğarız,
                    bizden kim usanası?..

...

"bizi durduran, yürütür."

• T
                      tyr61 Yasaklı @aşırıyakışıklı Son düzenleyen:

@aşırıyakışıklı sınava girebilir eğitim hakkı engellenemez. Komutandan mazereti belgelendirip izin alabilirsin. Bende idari hakemlik sınavında asker de olacağım. İzin alıp gideceğim insallah

• N
                        NoPainNoGain @best_effort Son düzenleyen:

@best_effort Senin bu yorumunda biraz çakallık gibi geldi bana nedense 🙂

• A
                          Aslan Reyiz Son düzenleyen:

Sayıştay Sanat Tarihi notları

https://yadi.sk/i/RlYog5qW0uEi2A

Sayıştay inkılap tarihi-dünya tarihi-coğrafya notları

https://yadi.sk/i/sU8Z8H43caXeUQ

Sayıştay 2006-2012 gkgy soruları

https://yadi.sk/i/oDks5-hh3U2cJa

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 17
                          • L
                            Legolas @best_effort Son düzenleyen:

@best_effort, içinde söyledi: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı

Eğer 2018 sınavı iptal olur ise, devlet kendi ayağına sıkar. Yeni sınavda da çakalın teki çıkar, mızmızlık yapar ve iptal davası açar. Öğretilmiş ve cesaretlendirilmiş kurnazlığa sebep olmaması için, 2018 Sayıştay Yazılısına girenlerin hakları bir an önce teslim edilmeli. Aksi halde 2019 sınavına girenler de çok sevinmesin.

Tamam

• D
                              dnd Rekabet Kurumu Son düzenleyen:

Geldi gönlümün efendisi😊😊😊

• B

bu ''tamam'' diyenler, ''çakallıkla'' ithaf edenler... Not alın. Ayarını bozduğunuz kantar; gün gelir sizi de tartar. Hadi rastgele.

N G 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • N
                                  NoPainNoGain @best_effort Son düzenleyen:

@best_effort Adam hukuki bir yola başvurmuş çakallık yapmamış şayet dediğiniz gibi bir çakallık varsa en büyük çakal mahkeme o zaman.

• G
                                    guy mağduru Hazine ve Maliye Bakanlığı @best_effort Son düzenleyen:

@best_effort hocam aynı durumda siz olsaydınız sesinizi çıkarmadan bu durumu kabullenir miydiniz.iptal olursa klasik sınava girenlerde mağdur olmuş olacak.onca emeğe rağmen sizden daha az doğru yapan birinin sizin önünüze geçmesi normal mi yani

Z 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • E
                                      emilsax Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen:

Ahali bari bu postta tartısılmasın artık şu iptal muhabbeti suçlu olan kişi değil kurum ve kurumlar yeni bir sınav var odaklanalim iyi olan kazansın emeğinin karşılığını alsın iyi olamayanlar başka ilanları kovalasın.

Ateşkes antlaşmasının amacı başka bir savaşı başlatmaktır.

• Z
                                        zeynep25 @guy mağduru Son düzenleyen:

@guy-mağduru arkadaşlar eski sınavın muabbetini burda yapmayın artık. Yeni bir sınav yeni bir süreç. Lütfen.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                                        • B

Bu ilan zaten gelmeyecek miydi? Arkadaşın ''çakallığı'' ikinci sınavdan elendikten sonra dava açması. Biz hakkımız alacağız inşallah zaten fakat süreci bu aşamaya getirmenin anlamı yoktu. Zira bu sınav zaten açılacaktı.

möözun R 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • S
                                            stradivarius Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen:

Arkadaşlar sınav ücreti yazıyor da ben mi göremedim acaba?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 9
                                            • 10
                                            • 11
                                            • 12
                                            • 13
                                            • 58
                                            • 59
                                            • 11 / 59
                                            • İlk ileti