2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
-
Sayıştay'a kpssden 85-95 bandında giren arkadaşlarım var 2-3 soruyla kazanamıyorlar çünkü alanda çok sorun yok ama gkgy çalışmıyorlar hakimlik ,kaymakamlık ve sayıştay da komisyon gkgy yi önemsiyor grupta paylaştığım pdf lere mutlaka göz atın zor cıkmamış sınavda
-
@aslan-reyiz
2 soruyla :// lanet olsun dguy olsun.sayıştay sizin olsun :)notlar için tekrar sağolasın hocam. -
@dnd, içinde söyledi: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
Ben ilk defa sayistaya girecegimde tarih kısminda konu olarak belirtilmemis ama osmanlinin dagilma donemi ile ilgili soru gelme ihtimali varmi acaba
Inkılap tarihi çağdaş tarih yani trablusgarp ve sonrasi
-
@sikilaccisamatha tesekkur ederim
-
Muratın kpss a ticaret hukukunun ARALıK 2017 başımı var.Günceliğini koruyor mu?Yenisine gerek var mı?
-
@bakalım ticari işletme rehni kanunu değişti orası güncelse sıkıntı olmaz hocam
-
Bi kaymakamlık birde şu sayıştayın adını okuyunca içim manavgat şelalesine dönüyor...
-
Arkadaşlar kılavuz ne zaman yayınlanır bilgisi olan var mı
-
Arkdaşlar hukuk soru bankası önerebilecek olan var mı acaba konu anlatımı çalıştım bilgiler otursun diye güncel bir soru bankası araştıyorum themis nasıldır önerir misiniz
-
@kderviş themis hukuk güncel değil sakın alma bekle. Teftiş hukuk kullandım geçen sene gayet memnun kaldım şuan güncel olarak o var. Bide monopol çıkardı kpss için o nasıl bilemem. Teftiş soruları çok öğretici, cevaplar doyurucu.
-
@gossen teşekkür ederim bilgilendirdiğin için yarın temin edeyim dönüşüm çözdüm eski basım hem güncel değil hem garip garip sorulara kafa yoruyor
-
@kderviş teftiş özgün sorular bu arada. Ancak çıkmış soruların benzeri şeklinde. A kadro hukuk soru bankası da çıkarmış onu da öven var ona da bakabilirsiniz
-
Güncel olmayan kaynaklardan uzak durmak lazım. Özellikle de ösym gibi kurum sınavlarında güncelliğe önem veren veren yerlerde kaynak seçimi önem arz ediyor.
-
İktisat potikasi ve iktisat teorisi hangi dersleri kapsiyor arkadaslar ve bir de maliye de kamu harcamalari, kamu gelirleri , borçlanma dahil degil mi? Yardimci olabilir misiniz
-
@eylülll geçen sene büyüme içinde yer alan ricardonun diferansiyal rant kuramı çıktı. uluslararası iktisattaki ortak pazar sorusu vardı. İktisat teorisi ve politikasını da içine aldığı için bence iktisattan hiçbir konu elenmemeli.
-
Tr ekonomisi ve büyüme kalkınma harici çalışmakta fayda var arkadaşlar
-
2018 sınavını kazanmış biri olarak tavsyem alanda en az iki dersi fule yakın yaparsanız gk gk düşük olsa bile kurtarırsınız
-
@adam-smithh hocam hangi alan zorlar sizce ben hep güçlü olduğumu sandığım alanlarda vuruluyorum saolsunlar
-
Arkadaşlar 12 Ağustos’ta yapılan sınavın soruları elinde olan varsa bana yollayabilir mi ?
-
Tek kaynak yeterli görmüyorum ben kpss süreci dolayısıyla zaman sorunum yoktu özellikle a kadro hukukları şimdiye kadar soru kaçırtmadı bana maliyede pek bişey yok muh ve iktisat bir kademe zor olabilir ama alt yapına ve bilgine baglı tavsiyem muh ile iktisatta mantığını anlamaya çalışmak ezber işe yaramıyor bazen