2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
-
@islimbot hocam bence de Yüksel bilgili gereksiz çünkü fazla kalın ve detay.ben geçen sınav özet notlardan çalıştım (hukuk hariç murat fasikülleri,hukukta da Facebook'tan bulduğum notlar) soruda çözmedim elemeyi geçtim ama klasik sınavda patladim.
-
@albertcamus ben de 4t ye gitmiş olan bir arkadaşımdan şöyle bişi duydum. Reklamlarını yüksel bilgili üzerinden yapıyorlar ancak y.b derslere dahi girmiyormuş. Y.B giriyor diye yazılmıştık,yazılırken de onun gireceğini söylediler ama iktisatlarq başka hoca girdi, yüksel hoca da sadece uluslararası iktisat dersine girdi demişti. Youtube'da da gayet güzel anlatan hocalar var u.a iktisatı. Bu imkansızlıklara rağmen birinci olan arkadaşımızı tebrik ediyorum
-
@möözun Hocam malesef daha neler neler var. Ama malesef kitlenin prim verdigi seyler degismedikce iyilik yapiyorum diye her gun duvarinda paylasanlari gercekten iyiliksever sandikca, kitap dagitiyorum yoruma gelin diyen twitleri istila ettikce,on yildir bir civi cakmadigi kitabini yuzlerce liraya satan ve pdf ile fotokopiye utanmadan dava acan milleti surekli olarak somuren adamlara ses cikarmadikca basimiza daha cooook t.k. lar y.b. ler a.n. ler m.k. lar bela olur. Kabahatin cogu bizim demeye dilim varmiyor ama, cogu bizim hocam.
-
@uruk-hai hocam notları paylaşma imkanınız var mıdır?
-
@economicus notların çıktısını alıp çalışmıştım işim bitince attim.simdi murat fasikülden calisiyorum.ticaret notu serdar İnal ışık diye birisinindi tablo şeklindeydi biraz aradım şu 130 bin üyeli kpss a grubu sayfasında dosyalar kisminda var ama diğerlerini bulamadım.
-
@uruk-hai evet o ticaret notunu buraya da atmış arkadaşlar sağolsunlar. Neyse sağlık olsun teşekkür ederiz yine de hocam. Ben de her şeyden biraz biraz biliyorum ama asla yetmiyor özet iyi olur diye düşünmüştüm.
-
@economicus bende şimdi Murattan çalışıyorum ama herşey yarım kalıyor sonunu öğrenirken başı unutuluyor çöpe attığım notlar çok daha ozetti ama ne yazıyorsa tam olarak hakim olabilmiştim.
-
@dryaft23 Kusura bakmayın gec yazıyorum pek bakamıyorum su ara telefona.
Ben pegemin iktisat kitaplarindan bayağı memnun kaldım. Basit düzeyde olursa Yüksek Bilgili derim ama hic bulasmasan da olur. Muhasebede Ferhat Yıldız deniyor ama ben sevmiyorum açıkçası. Bulabirseniz Arif Çınaroğlu'nun fasikül halinde satılan kitaplarını alabilirsiniz gercekten cok iyidir. Aritmeticasi iyi degil onu almayin.Kendisi bu sene not bırakmış geçen sene ki dershaneme izin verirse buradan pdf atarım. Maliye de yine pegem, pareto alin.Tüm derslerin çıkmış sorularını çözün derim. Özgün sorunlara çok gerek yok benim açımdan süre kısa. -
@islimbot hocam sizin yorumu görünce kitabı arattım internette kaliteli mi orasını bilemem ama 5 deneme 40 lira nasıl olur aklım almıyor ya.
Eğer bir kitapçıda inceleyen arkadaşlar olursa lütfen fikir beyan etsin ki almaya değer mi değmez mi öğrenebilelim. -
Para yatırmak için son gün arkadaşlar, benim de şimdi aklıma geldi ödemediğim, unutan arkadaşlar varsa atlamasınlar. İyi çalışmalar.
-
@kombassankoma hocam ösymnin ödeme sitesi hata veriyor bende siz ödeyebildiniz mi bankalardan da yatırılmıyormuş galiba
-
@zephead internet alışverişi için kartınızda kısıt olabilir. İşlem kısıtlarına bi daha bakın bence
-
Arkadaşlar sayistay maliye icin güncel ve öğretici kitap önerisi olan var mı
-
@economicus kartla alakalı değil,tcyi yazınca beklenmedik bir hata oluştu daha sonra tekrar deneyin yazıyor 1 saatten beri
-
@zephead, içinde söyledi: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
@economicus kartla alakalı değil,tcyi yazınca beklenmedik bir hata oluştu daha sonra tekrar deneyin yazıyor 1 saatten beri
Ben de aynı hatayı alıyorum hocam ÖSYM'i aradım teknik bir sıkıntı var ara ara deneyin dediler. İnşallah düzeltirler.
-
15i diyor son başvuru
-
@zephead siteden ödedim hocam ben 12 gibi. umarım düzelir hemen.
-
@beton-şaban para yatırma 16 ocak 2019 saat: 23.59'a kadar.
-
Sistem düzeldi arkadaşlar.
-
başvurmayı unutan arkadaşlar 23ünde aynı gün başvurup ödeyebilir %50 zamlı olarak:)