2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
-
Arkadaşlar makro iktisatta ödemeler bilançosunda vs bazı değişiklikler olmuş bu değişikliklere nereden ulaşabilirim acaba yardımcı olursanız çok mutlu olurum
-
-
@meco hocam ne gibi bi değişiklik
-
savaş yayınları kötü anladık ama Alican Dövletov'un sayıştay denetçi yardımcılığı kitabı güzel mi? herkes mi savaş alıp pişman oldu
-
@æon_flux Dostum şahsen tercihimi Alican hocanın editörlüğünü yaptığı kitaptan yana kullandım. Bölümler itibariyle ele almakta fayda olduğunu düşünüyorum;
Özel Hukuk ve Maliye bölümlerinde gerçekten çok başarılı olmuş. Lakin Muhasebe ve Kamu Hukuku için aynı müspet yorumda bulunamayacağım. Özellikle Muhasebe hiç yeterli gelmedi. Yalnızca cevabı vermiş,konunun özü hakkında gerekli bilgilendirmeyi yapmamış ki zaten muhasebeyi muhasebe yapan bir metot olmasıdır. İktisat sözel sorularının bir kısmı güzel açıklanmış olsa da sayısal soruların açıklaması tatmin etmedi.Genel anlamda ise yapılan yorumlara bakınca Savaş Yayınları kitabının 1 tık üstü olduğu kanaatindeyim.
-
Özel iletişim vergisinde yer alan cep telefonu, sabit telefon, İnternet hizmeti... vs yer alan vergi oranını %7,5e mi sabitlendi arkadaşlar
-
Sınav giriş belgeleri açıklanmış. Hayırlı uğurlu olsun inşallah.
-
@kaiser34 evet tüm hepsi için 7,5. Ayrıca kurumlar vergiside 2018-19-20 yıllarıniçinde %22
-
Arkadaşlar bu milli bütçe tahmin raporunu kim hazırlar oldu ? Eskiden kalkınma bakanlığı hazırlayıp hazine ve maliye bakanlığına gönderiyodu
-
Arkadaşlar merhaba ,maliyet muhasebesi ve şirketler muhasebesi çıkıyor mu acaba
-
-
@vorgheizer bunu biliyorum da acaba yazmadığı halde sorulduğu oldu mu ki diye sordum
-
@elitnur muhasebe dersi test sınavına yeni eklendi zaten. Çıkmış sorulara bakarsanız öğrenebilirsiniz hocam.
-
Eleme sınavının nerede yapılacağına dair bir bilginiz var mı arkadaşlar? Konaklama vb. durumlar açısından soruyorum.
-
@meshetyali birçok yerde olabilir hangi okulda gireceksiniz acaba?
-
@elitnur henüz belli değil bu hafta içi belli olacak işte,konaklamayı falan ayarlamaya çalışıyorum bende
-
@meshetyali giriş yerleri belli oldu hocam.
-
Gazi mühendisliğe yakın kalınacak yer var mıdır?
-
@aroma hocam sınavdan önce buluşalım
-
@elitnur farketmemişim,teşekkürler