MUVAZZAF ASTSUBAY-SUBAY ALIM İLANI
-
Arkadaşlar subay nedir astsubay nedir? Subaylığı kazanırsak hangi rütbelerden başlıyoruz yardımcı olabilirseniz sevinirim
-
Astsubay, Subayın altında olan bir rütbedir. Kendi içinde astsby çvş - üstçvş-başçvş gibi kıdemlere sahiptir. Subay olunca da teğmen rütbesinden başlarsın, üsteğmen, yüzbaşı..... generale kadar gider
-
@walras12 Muvazzaflar en fazla albay olamıyor mu ? General felan olamıyorlar sanırım.
-
@öğrenci Sözleşmeliyle karıştırıyor olabilirsin . Daha net bilen varsa aydınlatsınlar bakalım
-
@walras12 Olabilir hocam
-
Peki dostlar,sözleşmeli ile muvazzafın farkı nedir?
-
Direkt mevzuya girmişsiniz de ilan nerede?
-
@varolistan msb personel temin yazın hocam ilanlar çıkıyor
-
-
astsubay maaşları oldukça iyi arkadaşlar. Aynı zamanda renault uygun fiyatlı araba, düşük faizli oyak kredisi ve lojman imkanları da var.
-
Arkadaşlar ben ekonometri mezunuyum. Ama ilanda baktım ekonometri yok ekonomi falan var. Ayrıca maliyede yüksek lisans yapıyorum. Birde fakültelerde sosyal ve siyasal bilimşer fakültesi var. Ben başvuru yapabiliyor muyum şimdi ?
-
@zeyneppp bu soruya ancak milli savunma bakanlığı insan kaynakları net cevap verebilir.
-
@kml siz subaylık için tercih yaptınız mı?
-
@pabloescobar06 evet
-
@öğrenci muvazzaf subay en son albaylığa kadar yükselir ama kurmaylık sınavını kazanırsa general olabilir. sözleşmeli subay ise en son yüzbaşı rütbesine kadar yükselir.
-
@pabloescobar06 sözleşmeli belirli aralıklarla sözleşme yeniler 4 yıl 2 yıl gibi onu sen seçersin. sözleşmeli subay isen en son yüzbaşı rütbesini görürsün. Muvazzaf subay ise kadroludur. Sözleşme olayı falan yoktur . ilk girdiğinde 15 yıl civarı mecburi hizmet süresi vardır. Sözleşmelide sözleşmen bittiği an ayrılabilirsin ve tazminatını alırsın. Muvazzafta ise ayrılırsan tazminatını alamazsın
-
@kml bölümünüz neydi ve tercihi nasıl yaptınız?
-
@pabloescobar06 tercihi nasıl yaptınız derken anlamadım. Bölüm iki tane hukuk, işletme.
-
Başvurular 22sinde bitti liste mi açıklanacak ne zaman belli olacak bilgisi olan var mı? Ilana baktım fakat bununla ilgili bir bilgi göremedim.
-
Ön başvuru sonuçları açıklandı fakat ben sadece maliye seçebiliyordum sistem ikmali ve personele de izin verdiği için onları da seçtim bir sıkıntı olur mu? Bir de kaç kişi alınacak bilgisi olan var mı?