2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@tükendikagrubu hocam inşallah daha iyi kurumları kazanırsınız rekabete girmiştim alan kolaydı ama İngilizce zor geldi daha önce ydsye vs hazırlanmadım ama biraz alt yapım vardı BDDK sınavı için de kelime ezberlemistim çok şükür geçebildim
-
@hafız sagolun hocam. Insallah. Bende hukuk oturumunda tereddütteyim. Dıger alanları yaptığımı düşünüyorum. Bakalım kurumun takdiri ne olucak.
-
@tükendikagrubu uzman yardımcılığı sınavına mı girdiniz hocam
-
@hafız evet hocam
-
@tükendikagrubu inşallah olur hocam
-
@hafız sağolun hocam. Kısmet artık.
-
Mülakata kalan arkadaşlar hayırlı olsun. Napiyoruz şimdi eni konu sınava hazırlanır gibi ders mi çalışıyoruz yine
-
@merve2655 sınavda yapamadığınız ne kadar soru varsa en ince detayına kadar çalışın.
-
@maliyeciuzman faiz hesaplamalari yapamadım mesela. Mülakatta bana onu sorma şansı var mi sizce
-
@merve2655 hocam kaç puan aldiniz derslerden öğrenebilir miyim
-
Artık her hafta bir sonuc açıklanır, her hafta da bir mülakat olur yüksek ihtimal
-
Kıl payı geçmişim. Aslında kötü bekliyordum. İngilizceden bol puan vermişler. Kelimelerin 7 tanesini doğru yaptım. Diğerlerinde parçadaki cümleleri yazmıştım. 60 vermişler. Sayıştay a hazırlanırken sürpriz oldu
-
Arkadaslar geçen yıllarda murakıplıkta mülakata kalanlardan kaç kişi sınavı kazanıp kaçı mülakattan elendi bileniniz var mı
-
@berkering 13 kişi diye biliyorum
-
Geçen tüm herkese şimdiden hayırlı olsun.Puanlama konusunu çok merak ediyorum acaba alanı iyi olana ing de tolere yapılma ihtimali var mı?
-
@aroma tanınır diye düşünüyorum sen yaz puan verirler
-
@eray123 umarım bekleyip göreceğiz artık hocam
-
Bir önceki dönemdeki sonuçlar birer hafta arayla olmuş, burda da buna benzer bir süreç mi izlenir yoksa bu hafta diğer bölümlerin açıklanmasına yönelik umutlanmalı mıyız
-
@sofuoglu Valla ben murakıplığın açıklandığını görünce dakka başı açıp bakıyorum sürekli sayfayı yeniliyorum belki açıklanır diye
-
Çok bekletmezler inşallah