2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@paretowilfredo üstad peki murakıplık gibi bir sonraki hafta mı olur mülakatı bir fikriniz var mı?
Saçma bir soru olacak kusura bakmayın ama diyelim ki bddk mülakatı ile il göç mülakatı çakışırsa ne yapabiliriz? -
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
@keynes34 sorun yok dostum henüz sadece murakiplik
Teşekkür ederim rahatladım valla -
@gençişsiz Peşpeşe olacağını düşünüyorum dostum. Yani sonuç peşinden mülakat şeklinde. Kurum gerçekten ihtiyacı olan kurum gibi davranıyor. Çakışması durumunda Kurumların birinden esneme talep etmek lazım. Duruma göre iki kurumla da görüşün dostum.
-
@keynes34 Aman kalbinize mukayyet olun daha lazımsınız dostum hepiniz bize ve bu ülkeye.
-
@paretowilfredo doğru söylüyorsunuz. Emeklerimizin karşılığını hakkıyla alırız inşallah
-
@paretowilfredo teşekkür ederim üstad cevaplar için gerçi bddk dan mülakata kalma ihtimalim yüzde 1 ya var ya yok ama ihtimaller insanı hep çekincede bırakıyor
-
@gençişsiz Sonuç olumsuz bile olsa dostum güzel bir deneyim bence. En güzel klasik sınavlardan birisi bu. Diğer sınavlar için muhakkak ki katkısı olacaktır size.
-
@paretowilfredo üstad o konuda sonuna kadar haklısınız kesinlikle ben kendi adıma klasik sınav nedir onu öğrenme fırsatı buldum ki bu bile büyük bir kazanç
Cevaplarınız için teşekkür ederim -
Sonuç ne olursa olsun kurum sınav organizasyonunun yönetimi anlamında gerçekten örnek teşkil etmesi gereken bir kurum, gerek sınav ücreti talep etmemeleri gerekse basit gibi gözüken ama benim nezdimde değerli olan öğle arası kumanya dağıtmaları, sınavda gözetmenlik yapan arkadaşların iyiniyetli yaklaşımları olsun, gerçekten sınava gelen kişilere değer verdiklerini gösteriyor. Hele ki simsar ösym nin sınavlarının yanında öp de başına koy
-
Oldu mülakata kaldım , yada mülakata kalan arkadaşlar nasıl çalışmalı Kurum mülakatlarda nelere dikkat ediyor , ritüelleri varmı, güncel ekonomık bilgiden soru geliyor mu , guy un mülakatı tanım ve tanışma odaklıydı oyüzden kıyas yapmam doğru mu bilemedim , aklımda deli sorular gardaş
-
@mexsico Umarım mülakatlara kalırsınız ve faydalı olur dostum. Bu mülakata özel değil ama deneyimlerimden yola çıkarak şunu hazırlamıştım genel bir yazı olarak.
-
@sofuoglu ilan sayısini doldurmayinca tüm bunlar boşa gidiyor. Kurum imajı eksilere iniyor.
-
@piko Ben öyle düşünmüyorum. Merkez bankasının da yeri geldiğinde ilanı doldurmadığı dönemler oldu. Bddk, Murakıplığın gerek sorularıyla gerekse o kadar kişinin klasik sınavını bu sürede açıklamasıyla gözümde örnek kurum olarak yerleşti.
-
@f-hayek Zaten murakıplık sınavını kazananlarla sınava girenler arasında çok büyük fark olduğunu düşünüyorum. Ki bir de sınavın zorluk derecesini ya da yorum kabiliyetini çok iyi ölçecek soruların olduğunu düşünürsek, beklenilen sonuç bundan çok daha fazla olmamalıydı
-
@f-hayek sen yanlış anladın. Yazılı geçme anlamında söylemedim. Mulakati kazanan çok az demek istedim. Sonuçta o aşamaya gelmiş biri mülakatı geçecek niteliktedir de.
-
@piko o konuda çok haklısın hocam açılan ilan kadrosunu doldurmamasından dolayı herkes muzdarip, ben sadece sınav organizasyonunu çok yerinde ve faydalı bulduğumu belirtmek istemiştim.
-
@paretowilfredo sağolasın , Ümit ediyorum , Ümit güzel şey
-
@özenlimükellef 45 dakika civarında sürmüştü genel kişisel bilgilerden sonra alan soruluyor, soruları net hatırlamıyorum mülakatlar birbirine girdi kafamda ancak para arzı ile faiz arasındaki ilişkiye dayalı bir iktisat soru gelmişti, cevabınıza göre yeni sorular sorabiliyorlar, bilginizi kullanabilme becerinizi ölçecek şekilde geliyor.
-
Referans olmadan kazanılabilecek bir kurum mudur ?
-
@eray123 yıldızlı bir soru ?