2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@kilcal teşekkürler
-
@eray123 Bence bddk alımda liyakate azami özen gösteriyor. Murakıplıktan çıkardığım sonuç bu yönde en azından
-
@f-hayek katılıyorum hocam ben mülakata kalmadım daha ama gördüğüm kadarıyla liyakat dayalı bir süreç yürütüyor nazar değmesin
-
@gençişsiz Amin hocam hakedenlerin kazanması en büyük temennimiz
-
@f-hayek inşallah hocam cidden en büyük duamız
-
Muhasebe den nasıl soru sorarlar
-
@piko Ben ilk defa girdim sınava uzman yardımcılığından ama tahminim mülakatta muhasebeden çok zorlayacaklarını hatta çok soru soracaklarını düşünmüyorum. Sorulursa bilgiye dayalı genel şeyler sorulabilir. Tabi bu benim düşüncem tecrübeli arkadaşlara da bir danışmak lazım
-
uzman yardımcılığı yarın açıklanır mı dersiniz?
-
@kaan_akça inşallah acıklanır. Yarın ya da salı günü acıklanacagını düşünüyorum.
-
@tükendikagrubu İftarı bekler gibi bekliyorum
-
Arkadaşlar aklıma birşey takıldı mailde gelen güvenlik soruşturması ilk sayfasında
Her bir forma, çerçeveden taşmayacak şekilde fotoğraf yapıştırılacak, zımba kullanılmayacaktır.
Yazıyor bizden kaç tane güvenlik soruşturması istiyorlar? Sitede fakan baktım bi sayı sınırı yok. -
@jszz Form tek nüsha olarak hazırlanacak, üzerinde silme/düzeltme yapılmayacaktır.
Yazıyor. İlk bilgilendirme sayfasına da gerek yok -
Heyecanlı bekleyiş 🥺
-
Arkadaşlar herkese merhaba. Mülakatla ilgili son bir bilgilendirme yapayım.
Neden murakip olmak istediğinizi iyi anlatın, Konkordato nedir neden ilan edilir nasil etkiler, Ağustos döviz kuru krizinin bankacılık sektörüne ve ekonomiye etkileri nelerdir? Stres testi nedir? Nasil ve ne amacla yapılır gibi guncel ve gündem içinden sorularin cevaplarını verebilecek yeterlilikte olun. Komisyon size yardımcı oluyor cok gerilmeyin. Baska kurumlardaysani biraz daha rahat çalışmaya geldim gibi cümleler kurmayin oyle bi beklentiye de girmeyin cok çalışacaksınız çalışkan personel istiyor kurum. Dogru cevap veremeyecekseniz emin degilseniz hatırlayamadım demekten cekinmeyin yardımcı olacaklardir. Hepinize başarılar diliyorum. Insallah gönlünüze göre olsun. -
Bugun gelir mi acaba hayırlı bir haber?
-
Bugun aciklanir mi ki
-
@paretowilfredo hocam ne zaman açıklanır bi bilgin var mı?
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
Dostlar uzmanlık için işittiğim şeyler değişmez ise gelecek haftadan önce beklemeyin. Gelecek hafta hem bankacılık hem bddk gelebilir. Öncelik bankacılık olması daha muhtemel.
@kuznets_12 geçen hafta böyle demiştim dostum
-
Bankacılık için kurumu arayan oldu mu bugünlerde.
-
Allah ın aşkına açıklansın bugün artık... :))