Olumsuz olmasın olumlu düşünelim , karamsarlık benı bır 2 haftadır mahvettı bende bugünden itibaren ders çalısmaya başlayacağım , bu bizim hayatımız nerede olmak istediğimizi biliyoruz pes etmek yok , Marmara yüksek lisans da olan bı arkadaşımın hocası BDDK’dan geliyor Muş şöyle bı konuşma gecmıs “şu slaytı düzenleyecek birini bile bulamıyoruz yoğunuz ve eleman eksiğimiz var önümüzdeki 2019 dönemi için 2 defa alım yapmayı düşünüyoruz “ demişti ki bu bizim sınavın yapılmasına bır hafta fln vardı , umut bizim arkadaşlar yılmak yok( bu yazıyı açıklanmadan önce yazmıştım , açıklandı ve kazanamadım , sağlık olsun )
mexsico
@mexsico
mexsico tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
RE: 15ŞubatSevgilisizlerGünü
@y-oguz90 zorludur bu süreç , kişiye özel tek kadro , zam gelmeden camel al sen
-
@kuznets_12 inşallah ona göre süreci bırakacağım artık , bizi en çokta yoran bu muğlaklık değil mi , umarım bugün güzel haberler alırız .
-
Cuma güzelliği gelse şu BDDK uzmanlığı açıklansa . Amin
-
RE: 2017 Halkbank Duyum
halk ve ziraat yıl sonuna dogru sınav açacağını arkadasım üstünden duymustu , ne dır ne degıldır içeriğini tam bılmıyorum .
-
BDDK uzman Yard sınav sonucu bekleyenler hiç sessiniz çıkmıyor , tek başıma heyecan yaşıyor gibi hissediyorum
mexsico tarafından gönderilen son iletiler
-
Olumsuz olmasın olumlu düşünelim , karamsarlık benı bır 2 haftadır mahvettı bende bugünden itibaren ders çalısmaya başlayacağım , bu bizim hayatımız nerede olmak istediğimizi biliyoruz pes etmek yok , Marmara yüksek lisans da olan bı arkadaşımın hocası BDDK’dan geliyor Muş şöyle bı konuşma gecmıs “şu slaytı düzenleyecek birini bile bulamıyoruz yoğunuz ve eleman eksiğimiz var önümüzdeki 2019 dönemi için 2 defa alım yapmayı düşünüyoruz “ demişti ki bu bizim sınavın yapılmasına bır hafta fln vardı , umut bizim arkadaşlar yılmak yok( bu yazıyı açıklanmadan önce yazmıştım , açıklandı ve kazanamadım , sağlık olsun )
-
Cuma güzelliği gelse şu BDDK uzmanlığı açıklansa . Amin
-
RE: 15ŞubatSevgilisizlerGünü
@y-oguz90 zorludur bu süreç , kişiye özel tek kadro , zam gelmeden camel al sen
-
@jesist hayırlısı olsun mülakatın Bilgi ölçme amaçlı olmadığını,önemli olan durum kontrolü ve istekli olduğunu görmeleri , sen elinden geleni yapmıssındır hayırlısı olsun
-
@kuznets_12 inşallah ona göre süreci bırakacağım artık , bizi en çokta yoran bu muğlaklık değil mi , umarım bugün güzel haberler alırız .
-
BDDK uzman Yard bugün de açıklanmayacak galiba ,sonuç beklıyorum dersde çalışamıyorum , size İsmail yk dan nerdesi armağan ediyorum
-
@elitnur bizim sınıfta en 10 kişilik boş vardı malıyeden ve ingilizceden boş kağıt veren vardı , Cuma’ya kalmaz inşallah
-
BDDK uzman Yard sınav sonucu bekleyenler hiç sessiniz çıkmıyor , tek başıma heyecan yaşıyor gibi hissediyorum
-
Yüzümü yıkamadan baktığım bir sayfa oldun 🥺