2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
Bugün girenler, nasıldı mülakat
-
@f-hayek geçen sınavdan 41 gün sonra bilişim 1 2 3 4 yazılı sınav sonuçları açıklanmış.bu yilda öyle olursa cuma günü tam 41 gün olacak
-
@sdinc94 Bağlantı yok hocam totem yapıyoruz
-
Bu hafta açıklansın yeter ki!
-
Murakiplik sınavına 1000 kişi girdi 600 kişinin girdiği bankacılık uzman yardımcılığı sınavından daha erken açıklandı hatta yarın mülakatları bitecek.
-
Hukuk alanı açıklanmış
https://ebulten.bddk.org.tr/IKSinav/IKSorgu.aspx -
@f-hayek 17 kişilik alım için 32 kişi çağırılmış. Murakıplıktan sonra biraz daha umut verici. Çağırılan arkadaşları tebrik ediyorum.
-
12 ve 13 üne hukuk için mülakat konulmuş bankacılık bundan sonrasına kaldı artık.
-
@aroma Mülakat tarihlerini de çok yakına koyuyorlar. Gecen sinavda, 4 gun arayla, bankacılıktan sonra hukuk alanini aciklamislar. Buradan yola cikarsak, bu hafta ya da haftaya haftanin en gec ortası aciklanir diye öngörüyorum.
-
Yalnız şöyle bi şey dikkatimi çekti. Murakıplıkta çağırılan 45 kişinin 39u erkek, hukuk alanında da 32 kişinin 24ü kadın. Burdan bi şeyler çıkar mı acaba
Heyecan insana neler yaptırıyor -
Çok umudum olmamasına rağmen ben de heyecanla bekliyorum bankacılıkta kaç kişi barajı geçebilecek acaba Şahsi fikrim bankacılık pazartesiye kalır gibi.Murakıplık gibi bi pzt açıklayıp sonraki pzt mülakatı olabilir.
-
Acaba İngilizceden fazla puan verme belirtileri var mı keşke öğrenebilsek
-
Bu hafta mülakata girip soru paylaşımı yapan da olmadı neler soruluyor kaç dk sürüyor komisyon nasıl vs
-
Arkadaşlar bilişim de açıklanmış darısı uzmanlığa
-
@mundellfleming ben 70 90 arası bekliyorum (bankacılık iibf )
-
@aslan1453 keşke olsa dostum ama ben sanmıyorum o denli yüksek olacağını, 30-40 arası bir rakam bekliyorum mülakat listesi için
-
mülakatı kazananları tebrik ederim. uzmanlıkta bir an önce açıklanır inşallah..
-
Mülakat mı açıklandı yazılı sınav mı? Mülakatsa maşallah bu ne hız
-
@rootofallevil
mülakata katılacaklar açıklandı hocam.
daha mülakat yapılıyor. -
Mülakata kalan arkadaşlar bu mail ne zaman geliyor, o mail mülakata katılırken yanımızda olması gereken bi belgeyi mi içeriyor?