2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
Açıklan artık iki gözümün çiçeği
-
@gençişsiz "açıklan" diye cümleyemi başlanır hocam kısa süreli bir kalp çarpıntısı geçirdim :))
-
@sofuoglu kusura bakma hocam maksadım gereksiz heyecan yaratmak değildi
-
Hangi gün açıklanıyor bilmem ama Bundan önce genellikle saat 5 civarı açıklanmış sonuçlar
-
Bekleyelim bakalım mesai saatinin bitimine az kaldı zaten
-
Arkadaşlar , daha öncede sormuştum ama kimse cevaplamadı. Bilişim 3 ten sınava giren var mı? Daha önce BDDK mulaktina girmiş olanlar varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?( Sanki açıklanmış gibi sordum ama olsun🤪)
-
Değerli arkadaşlar bugün mülakata giren var mı grupta acaba?
-
Aciklanacagindan emin miyiz ustatlar
-
Bugün geçti sayılır. Çıkmadık candan ümit kesilmez ama yarına artık
-
Yarın açıklanır inşallah
-
Bugün murakıplık mülakatına giren arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi?
-
murakıplık mülakatına giren ilk neferler ,mülakatlar nasıldı?
-
İngilizce konuşturma ihtimalleri var mi sizce? Bi mülakatta yaptılar o yüzden şüphe duyuyorum
-
@merve2655 valla sinavda sorulan ingilizce sorulari beginner seviyesinde oldugu icin hic boyle bir seyin olacagini tahmin etmiyorum. Hangi kurum mulakati ingilizce gerceklestirilmis bu arada?
-
@kpssınavı murakıp yrd sınavı beginner seviyesinde değildi bence. Çeviri değildi en başta. Ptt mülakatında bazı arkadaşlarla ingilizce devam etmek istediler mülakata
-
@johnstuartmill açıklansa artık kardeş heyecan dorukta umudum yok yani aslen bankacılık 30 40 kişi anca kalır da yine bi umut küçücük
-
@kpssınavı hocam hangi beginner seviyesinde ekonomi ve finans terimler soruluyor iyi misiniz? İngilizce intermediate-upper intermediate seviyesindeydi sadece yoğun bir gramer kullanımıyla zorlamamışlar
-
@ekonomist2 mesala finansal alanda duzenleyici bir kurumun beginner seviyesinde temel finans kelilemeri sorulabilir. Sok olmamak gerekir bu gibi durumlar karsisinda. Listening ve speaking olmayan bir sinavda grammar ve vocabulary haricinde zorlayacak bir alan varsa buyrun acin dimaglarimizi. Sayet bu konularda da zorlama yoksa sinavin seviyesi bellidir.
-
Okuduğunu anlamayan biri sorulara cevap veremez. Sınav zordu demiyorum ama beginner seviyesinde bi sınav değildi. Bankacılık uzman yrd sınavında olduğu gibi cümle çevirisi olsa haklı bulabilirim. Ama ingilizce sorulara doğru grammer bilgisiyle ingilizce cevap vermek düşündüğünüz kadar kolay değil. Umarım açılmıştır dimaginiz.
-
@merve2655 Hocam, ben PTT'de böyle bir şey olduğunu ilk sizden duydum. Benim geçirdiğim mülakatlar arasında sadece BİST mülakatta TOEFL tarzı ingilizce zorladı. Onun dışında BDDK murakıplığı hariç dediğiniz tarzda bir şeye rastlamadım. Yerine göre kurumlar adayların iddialarına göre hareket edip yoklayabiliyorlar ama çok ender görülüyor bu. Sizin PTT'de ingilizce dediğiniz nasıl bir şekilde yapılmış?