2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@milagros Hocam geçen sene de yazılı sonuçları yaklaşık olarak bu sürede açıklanmış ve mülakatları da açıklanan sınavdan sonraki hafta yapılmış o da yine şuankiyle aynı. Muhtemelen mülakat açıklamaları da aynı olabilir. Ama geçen sene güvenlik soruşturması felan çok uzun süreler almış onu da düşünürsek belki bu sene bi ihtimal daha erken açıklama ihtimalleri olabilir
-
@f-hayek hocam geçen seneki süreç yazılmıştı bu konuda ama bulamadım tam yazıyı. Hatırladığım kadarıyla yazılı açıklandıktan sonra bu kadar erken olmamıştı sözlü sınav. Şubat martta yazılı sonucu haziranda sözlü işe başlama Ekim kasımı bulmuş çok uzun sürmüş. Hatta bu sene geçen sene gibi olmayacak daha kısa sürede tamamlamak istiyor kurum diyenler olmuştu.
-
@mundellfleming, içinde söyledi: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
Geçen seneki süreç ;
9 Kasım-ilan
13-24 Kasım-başvuru
7 Aralık-sınava girecekler listesi
16-17 Aralık-sınav
1 Mart-yazılı sonucu
Haziran-mülakat sonucu
Aşağı yukarı bu şekilde ilerlemiş süreç bu sene de benzeri olabilir.
(Tarihlerde ufak hatalarım varsa kusura bakmayın:)Ben yazmıştım bu şekildeydi bu sene daha hızlı ilerliyor
-
BDDK’da Hukuk uzmanları kurum avukatlığı da yapıyor mu acaba? Örneğin RTÜK’te ruhsatname olması halinde isteyen hukuk uzmanları kurum avukatlığı da yapıyormuş, vekalet ücreti de alıyormuş böylece. BDDKda durum nedir acaba?
-
@milagros cuma mesai saati bitimine bir saat kala ruhsatname ya da onaylı örneğini istediklerine göre olabilir diye düşünüyorum, sadece tahmin
-
@jesist Hocam ben de dün baktım da önceki başlığa yanlış değilse yine mülakatları hemen yapmışlar ama mülakat açıklamaları uzun sürmüş. Tabi yanılmayı çok isterim umarım mülakat sonuçları da kısa sürede açıklanır
-
@f-hayek Tabi önce bi mülakata kalmak lazım ️
-
@jesist evet benim de aklıma bu yüzden gelmişti
-
@f-hayek bu sefer inşallah kısa sürede açıklarlar hocam
-
İnsallah Pazartesi güzel haberler yazarız buraya
-
Mülakat hakkında hiçbir bilgi vermeyen murakıplık adaylarına da yazıklar olsun
-
@jesist buyrun hocam
-
@hafız hocam kaç dk sürüyor, kaç kişiden oluşan bi komisyonun önünde olacağız genel olarak tavırları nasıl, sorular yazılı sınav sorularına benzer miydi bu gibi genel şeyleri merak ediyorum. Kimse yazmayınca sitem etmiştim teşekkür ederim sesimi duydunuz :))
-
@jesist kardeşim 30 dk civarı sürüyor öncelikle kişisel sorular soruyorlar daha sonra alandan soru soruyorlar bana 2 hukuk 4 tane iktisat-finans ağırlıkli sorular geldi güncel gelişmelerden soru geldi ortam rahattı mümkün mertebe rahat olun sorularda yardımcı oluyorlar zaten komisyon 5 kişiden oluşuyordu
-
@hafız çok sağolun hocam son olarak güncel gelişmeden ne sordular ekonomiden mi soruyorlar
-
@jesist hocam merkez bankasının enflasyon raporu soruldu bu raporda maliye politikası araçlarının neden yer aldığını bu maliye politikası araçlarının neler olduğu ve enflasyonu nasıl etkilediği sordular diğer soru ise Fed'in faiz arttırımının Türkiye gibi gelişmekte olan ülkeleri nasıl etkilediği Türkiyede faizlerin daha yüksek olmasına rağmen kişilerin fonlarını neden ABD'ye götürdükleri soruldu
-
@jesist hukuktan ise ibrayı ve zamanaşımı ile hak düşürücü sürenin farkları soruldu
-
@hafız çok sağolun hocam teşekkür ederim benim de bu hafta ve ilk mülakatım olduğu için merak ettim. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah geçersiniz
-
@jesist hakkımızda hayırlısı olsun hocam Allah gönlünüze göre versin mülakatta başarılar dilerim
-
@hafız hocam cevapladınız mı bu soruyu. Ne cevap verdiniz.