2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@kuznets_12 kpss sonrası gelir ilan özellikle murakıplık az başvuruyla ve düşük kapattığından daha fazla basvuru için kpss sonrası gelir ilan (tamamen tahmin duyum değil)
-
@silence bende öyle düşünüyorum eylül ilân kasım gibi de sinav olur diye tahmin ediyorum
-
@kuznets_12 normalde maliye ve sgk dısındaki kurumların bu tarz şeylere baktıklarını düşünmüyorum zaten azıcık sayıyla ilana çıkıp yarısını bile almadıkları için ama önceden bddk nın sınav komisyonuyla telefonda konuşma imkanım olmuştu ilana çıkmadan önce bu tarz şeylere baktıklarını söylemişlerdi
-
Arkadaslar başka kurumda çalışıp da işe hala başlamayan var mı yani henüz çağrılmayan arkadas
-
Yeni alım ne zaman olur acaba
-
@klckyahilal dört gözle yeni ilanı bekliyoruz
-
Yeni sınavın ne zaman olacağı hakkında duyumu olan var mı?
-
Arkadaşlar bu yıl kaçla kapattı bilgisi olan var mı?
-
2018 BDDK Uzman Yardımcılığı, Murakıp Yardımcılığı Bankacılık Uzman Yardımcılığı Taban puanları;
-
Geçen sene bilişim sınavına giren var mı aramızda? Matematik soruları nasıldı? Türev ve integralin geometrik yorumu var mıydı? Sınava çok az kaldı, eğer çıkmamışsa en azından üstünkörü bakayım.
-
@ikarus Yeni ilana ne zaman çıkılacağına dair bir duyumunuz var mı hocam?
-
Benim bir duyumum yok yukarılarda pareto aralığın üçüncü pazarı sınav bekleniyor demişti. Doğruysa yakında ilan da gelir.
-
@szynp açılması beklenen sınavlar sayfasında da söylenmiş olabilir yalan olmasın tam emin olamadım
-
@ikarus teşekkürler
-
45 gün sonra sinav olmus gecen sene yani araligin 3.haftasinda sinav yapilacaksa gecen hafta ilanin gelmesi lazımdi
-
@Jakuppp yönetmelikte süreler yazar genelde ama ilgimi çeken bir konu olmadığı için araştırmıyorum
-
@rassal belki bir hafta ötelenmiştir bekleyelim bakalım
-
@Jakuppp baktım BDDK yönetmeliğine ''sınav tarihinden en az bir ay önce Resmî Gazete’de ve Türkiye genelinde yayınlanan tirajı en yüksek ilk beş gazeteden en az birinde ilan vermek suretiyle duyurulur.''
-
@rassal doğrdur hocam şimdi 2017 2 bddk ilanı ve 2018 ilanlarına baktım ilanı ile sınav arasında 45 gün var hep
-
@mat06 iyi günler rahatsız ettim kusura bakmayın,ben bddk bilişim uzmanı 4 sınavına başvuru yaptım sınav soruları hakkında bilgim yok, sizde formda sormuşsunuz, belki bilginiz vardır veya bilişim 4 sınavına girmiş olabilirsiniz diye bilginiz varsa paylaşır mısınız?