2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@paretowilfredo shshshshshshhshhsshshhs hep bunlarla akla geliyor Mustafa Keser ama çok daha derin müzik bilgisine sahip. O yüzden çok seviyoruz
-
@mustafakeser Orası muhakkak dostum. Türk müziği makam bilgisine bu denli sahip çok az sanatçı kaldı yaşayan. Aslında şunları yaparken bile makam dersi veriyor. Ama tabi eğlenceli de adam şimdi hakkını vermemiz lazım. Var olasınız sen de o da
-
O zaman sanırım çoğunluk tahminen Mayıs diyor
-
@paretowilfredo Eyvallah hocam sizler de
-
@hafız hocam bir alanın güvenlik soruşturması gelince açıklanacak diye biliyorum hepsini toplu açıklama huyları yok ki yazılı gibi bittikçe açıklanmayacak mı, siz nerden biliyorsunuz
-
@jesist hocam süreçle ilgili BDDKyı aradığımda toplu olarak açıklanacağı söylendi eğer yanlış anlamadıysam
-
@hafız anladım hocam teşekkürler
-
@jesist rica ederim hocam
-
@paretowilfredo benimde aklıma aynı sahne geldi
-
Mart bitti Nisan geldi sayılır. Keşke bu ay içinde açıklansa..
-
Arkadaşlar son kişinin güvenlik soruşturması bitene kadar mülakat sonuçları açıklanmayacaktır. Geçen yıl hukuk alanı neredeyse 7 ay bekledi bu nedenden dolayı. Diğer alanlar minimum 4-5 ay bekledi. Durum kurumun inisiyatifinde değil malesef, soruşturma tamamlanınca sonuç açıklanıyor beklentilerinizi bu yönde tutun, erken açıklanırsa sevinirsiniz, gecikirse strese girmezsiniz.
-
@maliyeciuzman ama sanırım güvenlik soruşturmalarına daha başlanmadı, 1 kişi hariç kimseden bu yönde bilgi gelmedi burda
-
@milagros o durum öyle değil. Güvenlik soruşturmasının yapıldığından kişilerin en az %90'ı haberdar bile olmaz. Eve polis gelmesi, aranması v.s. çok istisnai olan şeyler.
-
@milagros gvs ler geçen hafta gönderilmiş.
-
@piko kuruma mı gönderilmiş yoksa kurum mu göndermiş hocam?
-
@mia99 BDDK göndermiş
-
@piko Bilgi için çok teşekkürler. O zaman daha yolumuz uzun
-
@milagros tahminim mayısın sonlarında açıklanır. Yeni ilan gelecekse de KPSS sonrasına sarkar.
-
Arkadaşlar mülakat için beklerken bilgi veren kişi kurumdaki hukukçuların avukatlık yaptığını söylemişti. Peki uzman yardımcıları avukatlık yapıyorlarsa kurum avukatları gibi vekalet ücreti de alıyorlar mı? Kesin bir bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
-
@milagros evet hocam alıyorlar ancak yeni başlayan uzman yardımcılarına vekalet verilmiyormuş, biraz kıdem aldıktan sonra 1-2 seneye alınabiliyor.