2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@oz1992 kurum başvuranları iyi yapanları kıt puan verip eliyor yapar kardeşim elli kişilik ilana çıkar on kişi alır çok umut etmicem benim icin bddk bitti ya
-
@hacettepe anladım hocam ama bir sonraki sınavda başarılı olabileceğimi düşünüyorum dört dörtlük kagıt vereceğim inşallah
-
@paretowilfredο Hocam iyi akşamlar, güvenlik soruşturma formu ile ilgili bir sorum olacak, Kendisi ve Yakın Akrabalarıyla ilgili Belirtilmesinde Fayda Görülen Hususlar diye bir kısım var forumda, yakın akrabalar dediği aile üyeleri diye anladım doğru mu, yani anne baba ve kardeşler ? Teşekkürler.
-
@ygndz sigabiliyorsa tek yoksa imzanin ilk sayfada olması yeterli . Kabul ettiler o şekilde olanları da.
-
@ffff benimki sigmiyor 2 sayfa oldu ayrica imza yeri de 2. Sayfa da haliyle. Ilk sayfada sadece fotograf yapistirma kismi var ek olarak pc islemi disinda.
-
@keynes92 kesinlikle imza ilk sayfada olacak. Yazı boyutunu küçültün. Kardeşiniz ikiden fazla ise ayrıca başka sayfaya yazın dediler. Bu sekilde olmayanı kabul etmediler. Bilginize
-
Bddk uzm. Yrd. Mülakata giren arkadaşlar geçmiş olsun. Hakkımızda hayırlısı olsun
-
@mia99 mülakatınız nasıldı hocam sorular zor muydu?
-
@oz1992 6 ay sonra birdaha olur alım.
duyumu içerden aldım sağlam.
zaten sınav sonuçları da destekliyor bu durumu hocam -
@kaan_akça kardeşim sen öyle diyorsan tamamdır, hatırlıyorum yazılı sınava katılma taban puanı 75 demiştin geldi keza bankacılık için de mülakat kalan kişi sayısını da doğru söylemiştin, lakin 6 ay sonra ilana çıksa bile kurumun puanlaması ciddi manada tezat yine de hayırlısı olsun
-
@kaan_akça kpss öncesi mi olur sizce yoksa kpss sonrası mı? 6 ay demişsiniz ağustosa tekabül ediyor ama enteresan bir tarih gibi geldi bana o yüzden soruyorum.
-
@seagirls hocam tecrübeli arkadaşların dediği gibi yazılı sınav konularından soruluyor. Yazılı sınava layıkıyla hazırlanan için mülakat olumlu geçecektir bana kalırsa.
-
@kaan_akça peki mülakatların açıklanma tarihi ile ilgili bi duyumunuz var mı?
-
@milagros mülakatta sorduğumda 2-3 ayı bulur dediler bana
-
Mülakata giren dostlar orada takım elbisemizi giyinebileceğimiz bi oda vs. var mıdır?
-
Arkadaşlar bankacılık ile ilgili sorulara nerden çalışabiliriz bankacılık işe ilgili tanımlara falan nerden çalışabiliriz
-
@milagros yok hocam. maalesef.
-
Arkadaşlar güvenlik formunda foto kısmını biraz büyüttüm çok küçük bir alan olduğu için haliyle 2. Sayfaya kaydı birazı. Sıkıntı olur mu siz nasıl yaptınız?
-
@vorgheizer form bir sayfa olacak ve imza kısmı ilk sayfada olmalı. Uyarı kısımlarını çıkarabilirsiniz.
-
@mia99 tamamdır hocam teşekkür ederim