2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
Arkadaslar belgeyi gonderipte kurumu arayip belgem size ulastimi deyip cevap alabilen var mi?
Belgeler henuz tam olarak sisteme girilmedi asagida baska departmanda olanlar var diyorlar. Cuma ve dun bu cevabi aldimda ayni durumda olan var mi -
@bydaler Bu konuda BDDK'ya mailler yoluyla ulaşıp tarihte düzenleme yapmaları olası olabilir çoğunluk olursa. Çünkü ilan sayısı alımlar gerçekten çok az ve iki sınav için de hak kazanacak çok fazla aday var bu hakların kaybedilmesi üzücü.
-
Postayı ulaştırmak için son gün 3 Aralıkmıydı arkadaşlar ?
-
@tobıntax evet
-
Cümleten hayırlı akşamlar arkadaşlar şimdi sizlere kendi çapımda çok önemli bir soru sorcam cevaplarsanız sevinirim.
Bu maliye konularından Kamu maliyesi hangi bölümlerden Oluşuyor.Kamu maliyesi( maliye teorisi,kamu harcamaları,kamu geliri,devlet borçlanması,kamu bütçesinden mi oluşuyor ) yoksa (kamu maliyesi=maliye teorisimi) midir?bileninz Varsa yardımcı olabilirmi -
Dilekçeyi renkli mi aldınız? Siyah beyaz olsa sorun olmaz herhalde?
-
@feritonuroztas siz tekrar arayip teyit ettirebildiniz mi basvuru durumunuzu? ben bugun aradim bana da ayni sey soylendi
-
@aleks10 kamu maliyesi saydığınız bölümlerin tamamı hocam, bütçe gelir harcama vs de dahil diye biliyorum ben.
-
@marigold bende siyah beyaz çıkarttım dilekçeyi, sıkıntı olacağını düşünmüyorum
-
@roadrunner aramadim ama teslim edildi bilgisi ptt aps’den bende var. Telefondaki arkadasin dedigine guvendim ama tekrar arayabilirim birazdan
-
@feritonuroztas kardeşim aps nedir?
ben normal kargoyla gönderdim PTT olmuyor mu -
@çölkaplanı acil posta servisi.aslında ptt hantal yapıda oldugu ıcın garanti olsun diye aps ile gonderdim ama 2 yada 3 gun oynar sanırım
-
@çölkaplanı abi onemli degil tamamen hizli gitsin diye bir tedbirdi onla gondermem ama suan aradim elimizde belgeniz dedi yani sisteme gecmis, sizde tekrar tekrar arayin. Nolur nolmaz diye soyluyorum.
-
@roadrunner suan sisteme gecmis tekrar aradigimda bu yaniti aldim sizde tekrar denersiniz.
-
@feritonuroztas eyvallah kardeşim teşekkür ederim
-
Arkadaşlar herkese merhaba
Bankacılık uzman yardımcılığının iki oturumunun sona ermesi tahminen saat kaçı bulur?
-
@gençişsiz 14.00-17.00 arası oluyor 2.oturum
-
@mustafakeser teşekkür ederim hocam
-
@gençişsiz sonrasında ank ya geçmek var baya geç olacak
-
@aroma malesef öyle hocam ben de ondan sordum ama yapacak bir şey yok gibi görünüyor