2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@piko
88 aldım,ama pek ingilizce çalışmamıştım. -
@piko YDS si yetmiş alan BDDK ingilizceyi parcalar. Rahat bir ingilizce. Temayül yoklaması gibi. Eğitimi zaten alımdan sonra veriyorlar da temeli var mı meyilli mi gibi bişey. Murakıplık mülakatından elenmiş biri olarak söylüyorum
-
Arkadaşlar yazılı sınavda başarısız olduğumuzda bir hakkımız gidiyor mu? Son 1 canımız mı kalıyor Bddk için? İlan 8 kasımda geldi o zamandan 22 aralığa kadar muhasebemi ilerletirim diye düşünüp başvuru yapmıştım ama olmadı. Planladığım gibi gitmedi.
-
@zzz18 belli bir sınırlaması yok hocam istediğiniz kadar girebiliyorsunuz diye biliyorum ben
-
@sbf1983 Hocam bir sorum olacaktı. Sınavın 5 gibi biteceğini varsayarsak sınav yerinden pendik tren garına 19.30’a kadar yetişme şansımız olur mu? Dönüşü hızlı trenle yapmayı düşünüyordum.
-
@neslihn Hocam bir kurum sınavında 2 kez başarısız olunca bir daha girememe durumu tüm kurum sınavları için mi geçerli emin değilim tam bilgi de bulamadım ve bu durum şuan çok tedirgin etti beni. Eğer dediğin gibi sınır yoksa içim rahatlayacak aksi halde hem puanıma yanacağım hem de yetiştiremediğim için tembelliğime
-
@zzz18 hocam öyle bir durum olsaydı başvuru şartlarında yazardı diye düşünüyorum. Örnegin sgk da böyle bir durum var ve başvuru şartlarında da belirtilmiş. Bir de burada konuşuldu diye hatırlıyorum bu durum, bir sınırı yok diye yazmışlardı sanki. Ben de sizinle aynı durumdayım maalesef bu durumu kesinleştirsek iyi olur
-
2 kere başarısızlık sayısını bir netleştirelim. Öncelikle tüm sınavlar için geçerli değil, yönetmeliğinde yazanlar için geçerli ve bu kurumlar zaten ilanda bunu belirtiyorlar. Diğer mesele de başarısızlıktan kasıt mülakattan elenmedir, sınava girmemek mülakata kalmamak başarısızlık sayılmıyor( en azından hazine için böyleydi)
-
@ceteris, içinde söyledi: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
@sbf1983 Hocam bir sorum olacaktı. Sınavın 5 gibi biteceğini varsayarsak sınav yerinden pendik tren garına 19.30’a kadar yetişme şansımız olur mu? Dönüşü hızlı trenle yapmayı düşünüyordum.
İstanbullu olan arkadaşlar fikir verebilir mi
-
@best_effort amacım İngilizceyi yüksek yapıp artanla diğerlerini 70 e tamamlamak.
-
@ceteris Metro aktarmasıyla (Davutpaşa kampüs metro durağından Yenikapı yönüne giden metroya binip Yenikapıda inip oradan da Marmaray’a binip Ayrılık Çeşmesi durağında inerek Pendik yönüne giden metroya binerseniz yetişir gibisiniz. Pendik durağında inersiniz köprünün üstüne çıkıp minibüsle beş dakikada Yht durağına gidebilirsiniz, daha kısa süreli bir yol varsa tabi yardımcı olsun başka arkadaşlar.
-
@tuntirikos Çok teşekkür ederim. Ama gözümde çok büyüdü ondan in diğerine bin baya aktarma varmış
-
@ceteris Evet öyle gibi duruyor ama en hızlı yol bu gibi, trafik derdi yok tahminen en geç bir buçuk saat içinde Pendik yht durağında olursunuz. Basitleştirecek tekrar yazayım biraz ben karıştırdım kafanızı sanırım Davutpaşa Kampüs metro durağından M1A adlı metroya binip Yenikapı’da ineceksiniz. Oradan Marmara’ya binip Ayrılık Çeşme durağında ineceksiniz. Oradan da M4 adlı Pendik yönüne giden metroya binip Pendik durağında ineceksiniz. Köprü üstünden bi çok minibüs Pendik yht durağına iniyor zaten sorarsanız sizi orada indirirler, sınavda da başarılar
-
@ceteris hocam biraz riskli olabilir hızlı hareket etmeniz lazım, trafiğe takılmamak için hep metro kullansanız iyi olur sizin için. En mantıklısı, marmarayla ayrılık çeşmesi durağına gelip kadıköy-pendik metrosuna binip pendikte inin. Ondan sonra minibüse yada otobüse binebilirsiniz
-
@ceteris sizin için trafi uygulamasından baktım, 109 dakika gösteriyor en kısa ulaşım süresi. Ona göre hareket edersiniz️
-
@neslihn @tuntirikos Çok teşekkür ederim hocam riske atmamak adına sınavın bitiş saatine göre yetişebilirsem ve bilet bulabilirsem sınavdan sonra almayı düşünüyorum
-
Davutpasa-yenikapi 20 dakika
Yenikapi-ayrilik cesmesi 15 dakika
Ayrilik cesmesi-pendik 60 dakika(emin degilim)Pendikten max 15 dakikaya yht’ye gidersiniz diye düşünüyorum.
Aktarmalari da koyarsaniz heralde max 2 saate gidiyorsunuz. En mantıklı yol bu davutpaşadan
-
@wasp61 Hocam Pendik köprüyle yht durağı arasında 5 dakika kadar bi mesafe var on beş dakika mümkün değil, diğer yandan ayrılık çeşmesi ile Pendik arası da 45 dakika sürer en fazla ki zaten emin olmadığınızı söylemişsiniz ama düzelteyim dedim
-
İl dışından gelenler ya da bilenler nerede en yakın ve temiz konaklanabilir?
-
@tuntirikos hocam 5 dakika mümkün değil bence. Minibüse bindiğini düşünürsek bazen trafik oluyor orada trafik ışıkları vs bir de minibüsten indikten sonra yürüme mesafesi de var