2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@sahane belki yedeksinizdir
-
Ileti kaldirilmistir.
-
@paretowilfredo üstad üstteki paylaşımımı siler misin? Bir an içimi dökmek istedim ama mağdurken haksız duruma düşmeyelim.
-
Arkadaşlar özellikle murakıp mülakatları 30 dk civarı sürdü sadece referansla alınacak olsa neden bu kadar uğraşsınlar ve hangi kurum bu kadar uzun mülakat yapıyor ? Lekelemeden önce tam bilgi sahibi olunmalıdır.
-
@balkabağı13 inşallah sadece o mülakat belirleyici olmuştur öyle olduysa hiçbir sözüm yok, olamaz. Benim duyduğum ‘sağlam referans olmadan olmaz boşuna uğraşma’ inşallah yanlıştır. Yarım saatte 45 kişi içinden 20 kişiyi seçmek ne kadar objektif olabilir o da ayrı konu.
-
Yazmak istemedim ama hem kuruma haksızlık yapıldığını düşünerek hem de bir sonraki ilana başvuracak arkadaşlara motivasyon olması açısından yazıyorum. Çok net bir şekilde yazıyorum hiç bir referansım olmadan kazandım kurumu çok şükür. Başka kişilerin durumları hakkında yorum yapamam ancak insanlar referanssız girenlerin olduğunu görmeli bilmeli motivasyonları kırılmamalı. Sormak istediğiniz bir şey olursa cevaplayabilirim.Hayırlı ramazanlar
-
Torpilsiz üst kurullara girilebildigini yaşayarak gördüm. Bu arada Etkb denetçiliği feragatini de verdim bekleyen arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.
-
@iamkaya bunu söyleyen doğruyu söylemiyor , benim referansım yoktu. Liyakate bakmayıp referansla alan kurumlar mülakatla yarımşar saat uğraşma gereği duymuyor. Ki yarım saatte belirlemek adil mi demişsiniz ama iş görüşmeleri bile en fazla bu kadar sürer..
-
@uzlastırmacı Son cümlenizle birlikte siz de demek istediğimizi anladınız sanırım. Önceden eşit olmayan maaşlar veya şartlar şu an eşit olabilir lakin bu demek değildir ki uzmanlar murakıp kadar teknik bilmektedir. Her birimin işi kendisinedir ancak üretkenliğe bakıldığı zaman murakıpların daha üretken ve verimli olduklarını düşünüyorum Kurum açısından.
-
@hadleybull çok teşekkürler hocam Keşke herkes siz kadar duyarlı olsa yolunuz açık olsun
-
@hacettepe ne demek.sizin de yolunuz açık olsun .
-
@murakebe Her uzmanın Kurum'da olmadığı gibi her murakıpta bankada olmadığının farkında olarak bu yorumu yapmadınız sanırım Yemininiz olduğu sürece her personel denetime çıkar. Murakıplara özgü birşey değildir bu durum. Size son olarak nacizane tavsiyem ''Yiğidi öldürün hakkını verin.''
-
Referanssız girdiğini söyleyen arkadaşlar ilk başvuruyu yaptiklari sayfada kendilerinden bilgi alınabilecek 2 kişi olarak kimleri yazdılar acaba. Ben iki defa yazılı sinavi gectigim halde ikisinde de mülakatta elendim ve ikinci mülakatimda neden acaba ilk olarak referansta yazigim isimleri sordular. Beni boş yere oyalayanlara hakkimi helal etmiyorum.
-
Ziraat Uzman * PTT uzman * YSK müdürlük * Kaymakamlık * İlgöç * BDDK * 5-10 Merkez Müfettiş uzmanlıklar sonuçlanırken Şimdide GUY-DGUY sonuçlandı Çok Şükür. Öncelikle bu A grubu mesleklere Atanan arkadaşları canı gönülden Tebrik ediyorum. Allah İnşallah Görevlerinde başarılar nasip etsin. Sizlerde bu işsizlik yolundan geçen Ailelerini mutlu etmek için uğraşan kişilersiniz. Sizlerden ricam Lütfen yeni gelecek ilanlara (Mesela SGK Denetmenlik gibi) bırakalımda Halihazırda işi olmayan Aylardır ilan bekleyen İşsiz arkadaşlarımız başvursun. Bizlerde ailelerimizin yüzünü güldürmek onları mutlu etmek ve halihazırda iş sahibi olmak istiyoruz. Bu sürecin nasıl sıkıntılı olduğunu İŞSİZLİĞİN ne kadar zor olduğunu sizde Çok iyi biliyorsunuz. ( Zaten KAYMAKAMLIK PTT YSK BDDK DGUY ve diğer merkez uzman ve müfettişlerin başvuracağını düşünmüyorum zaten daha üst bir meslek sahibisiniz ) GUY-ZİRAAT UZMAN - İLGÖÇ olan arkadaşlarda Aynı denkte meslek olduğu için Rica ediyorum sizde Başvurmayın ve daha çok işsiz arkadaş mülakat görsün. Zaten ne güzel halihazırda Maaşınız olacak. Hepinizden Allah Razı olsun Arkadaşlar. İnşallah hayatta herşey gönlünüzce Olsun Başarılar. İyi Çalışmalar.(Keyfi başvurulara, Ben gene başvurayımda genede Mülakata gitmem gibi düşüncelere Hep birlikte karşı çıkalım Arkadaşlar.Böyle şeyler çok can yakıyor.Bunlar belki önceden sizinde canınızı yakmıştır. Daha fazla Ailenin canı yanmasın.Allah’a Emanet olun..)
-
Yani esas olan torpildir. Ben hakkıma geçenleri Allaha havale ediyorum.
-
@antalyali referans olarak yazdığınız isimleri sizi nerden tanıyorlar diye soruyorlar mülakatta. Eğer o yazdığımız isimler etkili olsaydı yazdığı kişi hiç aranmadan kazanan olmazdı. Ki zaten eşimizi dostumuzu arkadaşımızı yazdık, üst düzey bi isim mi ki bizi soksun. Alınanlar torpille alındı diyerek ezbere konuşmayın bence. Siz hiç bi hakimlik mülakatına falan girin de torpilli alım nasıl yapılıyormuş 30 saniyelik mülakat nasıl yapılıyormuş bi görün
-
Cimere bilgi edinme üzerinden yazdık bakalım mülakattan kaç aldık da elendik merak ediyorum..
-
arkadaşlar ik'yı arayan oldu mu ne zaman işe başlanacak bilgisi olan var mı?
-
Arkadaşlar Sizin Alım Aşamaları Zamanında Sınava girmeyen, Mülakatta olmayan adamlarda Etkinliklere Katıldı. Hemde onlar daha fazla çabaladı. Tamam siz Mülakata girmeyecek olabilirsiniz Ama Kazanan Arkadaşlar Lütfen yapılan etkinliklerde sizde Bizim yanımızda Olun Akşam SGK DNT. İçin sizlerde Yazın..
-
Askerlik Belgesi e-devletten olabilir mi acaba ? Bilgisi olan var mı ?