Mgk uzman yardımcısı alımı
-
benim de çok ümidim yok puan 89.7 ama yine de başvurcam .hiç belli olmaz .kısmetimizde varsa olur
-
İnşallah olabildiğince düşük kapatır tabii. Benim korkmamın sebebi, 9 farklı puan türünden çağırması ve bu puan türlerinin hemen hemen her bölümü kapsayacak şekilde ayarlanması.
-
@ekeblad bu puana gelmez boşa ugrasma;)
-
Yüzle kapatır demeyen kaldı Bi biri de onu desin ben diyin hatta 100 ile kapatır
-
88 ve üstü gelir diye düşünüyorum..
Nisan ayında p-48 puan türünde 60 yds ile Teiaş 200 kişilik listeyi dolduramadı.
-
3600mü bunun göstergesi arkadaşlar?
-
@öğrenci hocam tek puan türü olsa baya dusebilir. Ama 8 puan türü var. Dolayısıyla yüksek kapatacağı aşikar. Tabi hiç belli olmaz
-
@872 Zaten 80 felan beklemiyoruz hocam Muhtemelen 88 ve üstü kapatır...
-
https://forum.tercihiniyap.net/groups/mgk-2018
Grup oluşturdum, katılalım arkadaşlar. -
@alageyik08 bu aralıkta geleceğini düşündüren nedir hocam. İlanları pek takip etmiyorum. Galiba daha önce yds isteyen ilanları kiyasladiniz doğru mudur?
-
@sbf13 hocam paranoyak olduk ya .bu dguy beni dumura ugrattı .78 80 arası açıklanır derken 83 yle kapattı ve ben kabak gibi 81 le ortada kaldım .amacım farklı değil .SİZLERDEN KORKUYORUM ARKADAŞLAR !!!
-
@ekeblad, içinde söyledi: Mgk uzman yardımcısı alımı
@sbf13 hocam paranoyak olduk ya .bu dguy beni dumura ugrattı .78 80 arası açıklanır derken 83 yle kapattı ve ben kabak gibi 81 le ortada kaldım .amacım farklı değil .SİZLERDEN KORKUYORUM ARKADAŞLAR !!!
Hocam dguy sizi baya etkilemiş anlasılan endişe etmeyin bence gelir kvkk da da aynı seyi düşünmüştüm yani en azından gelme ihtimali yüksek 70 istemediği için bir sürpriz olabilir ama ben yine de 90ların cok rahat altına düşeceğini düşünüyorum
-
@sonilanbukucu Hocam kvkk 70 YDS istedi daha az puan türü vardi 79 gibi bir puan ile kapatti diye biliyorum yanlış varsa düzeltsin arkadaşlar. Burada 60 YDS isteniyor ve çok puan türü var. YDS isteyen kurumlar sürprizli oluyor yalan değil ama 85 gibi puana düşerse düşer diye düşünüyorum. Ama tabi bambaşka da olabilir her şey. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
Cok umutsuz olmamak lazım belli olmuyor bu işler yds istediği için puan türü cok ama puan türleri herkes için birbirine yakındır p21 85 ise atıyorum p46 86dır en fazla ucurum yoktur yani
-
@alageyik08 anladım dostum sağ ol. Arkadaşlar sınava uluslararası ilişkiler konulardan mi bakmak lazım. Örneğin AB, NATO vs. Acaba mezun olduğumuz bölüm veya çalıştığımız yeri ilgilendiren (mesela maliye bak) derslerden de gelir mi?
-
Başvuru formu yayınlandı.
-
MGK’ya başvurular yarın başlıyor. Başvuranlar varsa eğer, başvuru formundaki fotoğrafı bilgisayardan mı yoksa elle mi yapıştıracağız?
-
@adolf-stalin Demin doldurdum formu hocam. Fotoğraf yapıştırmayı düşünüyorum. Bilgisayardan yapmayacağım ben.
-
@alageyik08 Teşekkürler. Ben de öyle yapayım o zaman.
-
@alageyik08 peki formu elle mi doldurdunuz?