Mgk uzman yardımcısı alımı
-
Milli güvenlik kurmu uzman yardımcısı alımı için ilana çıktı. Personel alımı detayları için tıklayınız: https://www.tercihiniyap.net/ilan/mgk-uzman-yardimcisi-alimi
-
@872 arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun. Sizce kaç puanla kapatır. Malum ydsden 60 istiyor ve 80 kişi sınava çağrılacak.
-
Şunu da soyliyim yds puanım 68,75. Kpss p43 ise 86,3. Sizce şansım nedir?
-
94 puanla başvurmayı düşünüyorum ben de, başlıkta yerimi alayım. Ankara’da açılan uzmanlık kadrolarını değerlendirmek lazım.
-
benim benimde 87 var ama yds olmadığı için çöp
-
@officialsecret, içinde söyledi: Mgk uzman yardımcısı alımı
94 puanla başvurmayı düşünüyorum ben de, başlıkta yerimi alayım. Ankara’da açılan uzmanlık kadrolarını değerlendirmek lazım.
Başvurmadigin sinav var mi senin ? Her ilanda yer alip her yere başvuruyorsun. Ayrica bi yerde calistigini da soyluyorsun .
-
Bu uzmanlarin ek göstergeleri 3600 mü arkadaslar ?
-
96 puanla yds olmadığı için kaçıp giden bir ilan./
-
P43 puanim 95.40 ama yas tutmuyor ve yds 50:( her sey de bir hayir vardir diyorum.
-
Puanımı almışım başvuruyorum sanane? Ben 2 sene kütüphanede dirsek çürüttüm, evet çalışıyorum aynı zamanda yds puanım da var kpss puanım da istediğim ilana da başvururum bu kimseyi ilgilendirmez, insanlarla uğraşacağınıza az ders çalışsanız şimdiye iş güç sahibi olmuştunuz. @legolas
-
@officialsecret ne biliyosun iş güc sahibi olmadigimi ?
Hereksiz yere her baslikta konusup duruyosun. Seni ozellikle takip etmiyorum. Gereksizin tekisin .
Tek kpss ve yds sende var saniyosun . -
Hay bu ydsnin..
-
Pardon da formun sahibi sen misin? Son 1 ay da ben kaç başlığa yazmışım sen kaç başlığa yazmışsın bakalım, boş beleş birisin belli. Ben sınav listesinde yer alamayacağım veyahut sınavına hazırlanmadığım kurumların başlığına yazmıyorum senin gibi. Allah’a şükür hak hukuk gözeten biriyim, boş adam. @legolas
-
Hadi kardeşim daha boş yapma da sal bi başlığı, listesinde yer ALAMAYACAĞIN başlıklardan biri bu hadi başka başlığa boş yapmaya. @legolas
-
@officialsecret hak hukuk gözeten birisin öyle mi güleyim de boşa gitmesin. Her sinava basvurarak yapiyosun bunu sanirim. Üstelik sürekli birileriyle kavga halindesin. Nasi bi kişiliğin var senin
-
Ileti kaldirilmistir!!!
-
Arkadaşlar ilan gelmiş ilanlar gelmiş :)) durun bi sevinelim hemen kavgaya tutuşulmuş yine
-
Kimseyle kavga halinde olmadım 1 yıldır bu foruma üyeyim sen yeni bir üyesin ki anlaşılan herkese bulaşan bir tipsin senin gibi bir tip gelip bir ara laf dalaşına girmişti aynı bu şekilde, sonra birkaç kişiye daha laf atınca adminler gereğini yapmıştı. Gereksiz insan sana son kez söylüyorum senin gibi guy, sgk, banka uzmanlıkları falan kovalamıyorum tüm o başlıklarda yazın var gördüm. Hadi ikile şu başlıktan. @legolas
-
-
@officialsecret seni muhatap almak hataydi.
Diger arkadaslardan özür dilerim rahatsızlık icin.