Mgk uzman yardımcısı alımı
-
Bu ilanlarda dereceler niye farkli oluyor ? Mesela bu 6. Derece iken başka bir ilanda 9 derece oluyor kadro . ?
-
@legolas Bunu ben de merak ettim bir bilgisi olan var mi?
-
Arkadaşlar ben biriyle konuşmuştum.Yapılan çok somut bir iş yokmuş.Daha çok araştırma yapılıyormuş.Rahat ufak bir kurummuş.Yurtdışı yüksek lisans ve dil okulu imkanı varmış
-
86,8 ben de başvurdum
-
@legolas daha iyi bir iş olduğu için direkt yüksek dereceden başlıyosun .yıllar geçsin diye beklemiyorsun .ilerde daire başkanı felan kolay olursun
-
Duyumcu arkadaş falan yok mu?:) ses seda çıkmadı.
-
@872 Dün aradım acmadilar bugün bi daha deneyeceğim.
-
Kurumdaki uzmanlar kariyer uzmanlığına geçirilecekmiş b grubu uzman mı bunlar bilgisi olan var mı?https ://www.memurlar.net/haber/793854/mgk-daki-17-uzman-kariyer-uzmanligina-gecirilecek.html
-
@siyasallı a grubu kadrolar genel olarak dış ilişkiler ve araştırma dairesinde çalışıyormuş. adı üstünde bence
-
@ekeblad böyle bir şey mümkün mü? Sonuçta işe her başlayan merkez uzmanı aynı dereceden başlamıyor mu? Bu konuyu kesin bilen biri aydınlatabilir mi
-
@fg94 yüksek lisans ve lise hazırlığı sebebiyle ilerleyen dereceler hariç tabi.
-
@islimbot evet herkese bölge veriyorlarmış mesela o bölgeyle ilgili araştırma yapılıp sunuluyormuş
-
@siyasallı Ama bu uluslararası ilişkiler bölümü mezunlari için diye duydum ben. Farklı bölüm mezunları farklı birimlerde çalıştırılacak diye düşünüyorum mantiken.
-
@russellwestbrook kpss öncesi kuruma yerleşen ve kurum içi sınavıyla uzman yardımcılığından uzmanlığa yükselen (çok eskiden durum böyleydi gençler :D) ve şu an ek göstergeleri 3600 olmayan bir dünya uzman var... haberdeki 17 kişi de bu şekilde... muhtemelen birçoğu 3600ü alıp emekli olur, yeni bir personel alım ilanı gelir 2019-2020'de.
-
@alageyik08 o kadar ayrıntısını ben bilmiyorum hocam
-
arkadaşlar kurum mülakata hak kazananları içeren listeye ne zaman yayınlıyacak bir bilgisi olan varmı?
-
@giordanobruno aralık 15 ten sonra siteye bakmaya başlayın demişler başvuruyu elden yapanlar sorduğunda
-
@generalgeneral 15 aralık çok abartılı bir tarih değilmi bu kadar geç olmaması gerekir normal şartlar altında. teşekkürler.
-
Bu 15 aralıktan sonra dedikleri 15 aralıktan 2 ay sonra da olabilir:)
-
@872 O kadar süreceğini sanmıyorum, meclisle bütçe çalışmaları var, yıllık faaliyet raporları falan inceleniyor, o yüzden bu aralar dolular her kurum gibi. Ben çok bekletmezler diye düşünüyorum. Olmadı 15 Aralık dahil ondan sonraki her gün her birimiz sürekli ararız açıklamaları için.